Menu
RSS

Muharrem İnce’den TRT'ye Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Maltepe Meydanı'nda yaptığı konuşmada TRT’ye sert tepki gösterdi. İnce “TRT sen benim mitingimi versen ne olur, vermesen ne olur?” dedi.

İnce konuşmasına şöyle devam etti: “107 miting yaparken meydanlardaki kardeşlerim, polislerimiz, jandarlamalarımız...

Haberin Videosu:

Ramazan ayında 40 derece sıcakta meydanları dolduran sizler, gürültü kirliliği verdiğimiz, bebeklerini uyandırdığımız anneler...

50 günlük sürede meydanları temizleyen siz değerli milletimiz...

Bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin diyorum. Yarın bütün valileri, bütün kaymakamları uyarıyorum, Türkiye'yi daha fazla rezil etmeyin.

Sizler Türkiye'nin valisisiniz, Erdoğan'ın değil. TRT sen benim mitingimi versen ne olur, vermesen ne olur?

Bu iş oldu. Emin olun. Meydanlarda eyy diye bağıran bir cumhurbaşkanı değil, gelecekten söz eden bir cumhurbaşkanı.

Uzay madenciliği diyen bir cumhurbaşkanı, sürücüsüz arabaları anlatan bir cumhurbaşkanı, kıraathane değil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. Kek diyen değil, iş, aş diyen bir cumhurbaşkanı.

Canlı Yayına Sabotaj

Türksat'a sabotaj bilgisi geldi. Erdoğan yapma böyle. 2 dakika delikanlı ol öyle git. Gitmenin de bir şerefi var. Giderken doğru düzgün git.

Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan seçilirse, piyasalarda panik artacak, faiz yükselecek, dolar yükselecek, euro yükselecek. Beton ekonomisi devam edecek.

Suriyeliler gelmeye devam edecek. Devlette şatafat devam edecek. Telefonlarınız dinlenmeye devam edecek. Korku düzeni devam edecek. Kindar nesiller yetişecek.

İnce kazanırsa üretim artacak, dolar düşecek, faizler inecek, euro inecek. Beyin göçü duracak, bağımsız mahkemeler gelecek, tencerelere et girecek.

100 gün içerisinde uyuşturucunun kökünü kazıyacağım. İnce kazanırsa, AK Partili kardeşim, CHP'li kardeşim, MHP'li kardeşim, HDP'li kardeşim, İYİ Partili kardeşim,

81 milyon, Saadet Partili, Demokrat Partili kardeşim kazanacak. Türkiye kazanacak.

Şu anda 5 milyon insan Maltepe'de ama hiçbir televizyon kanalı canlı yayın veremiyor. Ahlaksızlığın böylesi, dünyaya örnek olsun.

Bunları bugün bu canlı yayını engelleyenleri canlı yayında yargılayacağız. Bağımsız yargıya göndereceğiz. Bu ahlaksızlık. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek.

Yarın oy pusulası bedava, mühür bedava, mürekkep bedava. Alacaksın mührü, basacaksın kurtulacaksın”

Son değişiklikÇarşamba, 04 Temmuz 2018 18:48
yukarı çık
0
Paylaşım