Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tarımın Kalbi Burdur’da Atacak

Tarımın Kalbi Burdur’da Atacak

Burdur, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Teke Yöresi 9. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Türkiye'nin tarım ve hayvancılık sektörünün bir araya geleceği Burdur Teke Yöresi 9. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı sektöre damga vuracak.

Tarım ve hayvancılık sektörlerinin en önemli merkezlerinden Burdur, Uzay Çatı Fuar Alanı’nda, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Teke Yöresi 9. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Fuarın ilk gününe Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek

Kadın Çiftçi Yarışması damga vuracak. İkinci gün ise Burdur Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin ev sahipliğinde Honamlı Keçi ve Teke Güzellik Yarışması’nda kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

 GL Platform tarafından düzenlenen fuar, tarımdaki son yenilikler ile teknolojik gelişmeleri dört gün boyunca sektör temsilcileriyle buluşturacak. GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, günümüzde artık tarım ve hayvancılığın tüm sektörler arasında açık ara gündemin ilk maddesi olduğuna dikkat çekerek

“Sürdürülebilir bir dünya için tarım ve hayvancılığın önemini artık herkes biliyor” dedi. Büyükbaş ve küçükbaş süt hayvancılığının önemli merkezlerinden olan Burdur'un verimli tarım arazilerine sahip bir bölgede yer alması ve coğrafi konumu nedeni ile

Teke Yöresi’nin merkezi konumunda olduğunu vurgulayan Ceylan “Fuarımız, hayvansal ve bitkisel ürünlerin üretim ve işlenmesinde ihtiyaç duyulan yeni teknolojilerin tanıtıldığı bölgenin en önemli fuarı” diye konuştu. 

Ceylan, sektörün önder firmalarının tek çatı altında buluşacağını belirterek “Geleceğe dönük akılcı yatırımlar yaparak, yeni ticari ilişkiler kurma şansına sahip olmak isteyen herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım