Menu
RSS

Manavgat’ta Asfalt Çalışmaları

Manavgat’ta Asfalt Çalışmaları

Manavgat Belediyesi tarafından mahallelerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Asfalt çalışmaları Sorgun, Sarılar, Hatıplar, Yeniköy, Ilıca ve Çavuşköy mahallelerinde sona erdi.

Evrenseki, Bucakşeyhler, Ulualan ve Örenşehir mahallelerinde asfalt hazırlık çalışmaları devam ederken, Kavaklı ve Bozyaka mahallelerinde ise yol bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Asfalt sezonunun başlaması ile mahallelerimizden gelen istek ve şikayetler doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürebilmek. Mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın daha konforlu ve hızlı bir ulaşım sağlamaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz.

Yol, yapım bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mahallerdeki asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yollarımızı hizmete açabilmek amacındayız" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım