Menu
RSS

Çarşamba, 28 Haziran 2017

Kanoyla 3 Ayda Antalya'dan Şarköy'e Ulaştılar

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Antalya’dan gönüllü turizm elçileri olarak geçen 1 Nisan’da kanoyla denize açılan Onur Erdoğan ve İrfan Emek, 86 gün sonra Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi sahiline ulaştı. Gönüllü turizm elçileri olarak geçen 1 Nisan’da kanoyla Antalya'dan denize açılan

Devamını okuyun...

Uyuşturucu Bağımlısı, Tartıştığı Adamın Parmakla 2 Gözünü Çıkardı!

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Bingöl merkeze bağlı Ağaçeli Köyü'ndeki evine gitmek için kamyonetin kasasına binen 70 yaşındaki Ahmet Barut'un, aynı kamyonet kasasında bulunan uyuşturucu bağımlısı 22 yaşındaki M.K., tarafından, tartışma sonucu parmakla 2 gözünün oyulduğu belirtildi.

Devamını okuyun...

Tarım İşçilerini Taşıyan Midibüsle Otomobilin Çarpıştı: 1 Ölü, 11 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Adana’nın Yumurtalık İlçesi'nde tarım işçilerini taşıyan midibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı. Kaza, Kaza Ceyhan-Yumurtalık Karayolu Demirtaş Mahallesi kavşağında meydana geldi.

Devamını okuyun...

Genç Kadın Hayat Arkadaşını Sevgilisi İle Birlikte Öldürdü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Aliağa İlçesi'nde, birlikte yaşadığı 38 yaşındaki Bedran Ölker'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kız arkadaşı 31 yaşındaki Neslihan Zengi ve ona yardım ettiği öne sürülen T.T. ile cinayeti bilmesine rağmen güvenlik güçlerine bildirmediği belirlenen G.G. gözaltına alındı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun