Menu
RSS

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Tedavi Altına Alındı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Tedavi Altına Alındı

Lider Gazetesi’nden Emre Gündoğdu’nun haberine göre Antalya’da bir kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan ve

11 Haziran’daki duruşmada tahliye edilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan’da bir kişinin hayatını kaybettiği ve 7 kişinin de yaralandığı Tünektepe’deki teleferik kazasının ardından 15 Nisan’da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkan Kocagöz 11 Haziran’da yapılan duruşma sonrası tahliye edilmesine karar verildi.

Zatürre Teşhisi Konuldu

Cezaevinden çıktıktan sonra Kepez Belediye Başkanlığı makamına oturan ve belediye meclis toplantılarına da katılan Kocagöz, Kurban Bayramı arifesinde rahatsızlanarak sağlık problemleri yaşamaya başladı. Mesut Kocagöz, Antalya’daki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavisini Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin’in üstlendiği Başkan Kocagöz’e zatürre teşhisi konuldu.

Tedavisi Evinde Sürüyor

Tedavisine bir süre hastanede devam eden Mesut Kocagöz’ün yüksek diyabet nedeniyle böbreklerinden de sorun yaşadığı öğrenildi. Kocagöz’ün tedavisi kendi isteği ile evinde steril hale getirilen bir odada devam edildiği ifade edildi.

Mesut Kocagöz'ün tedavisinin Prof. Dr. Refik Emre Altekin’in gözetiminde sürdüğü vurgulandı.

Öte yandan, 57 gün cezaevinde tutuklu kalan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün 13 kilo verdiği öğrenildi.

yukarı çık
0
Paylaşım