Menu
RSS

Döşemealtı Güreşçisi, Kumluca’dan Altın Kemerle Döndü

Döşemealtı Güreşçisi, Kumluca’dan Altın Kemerle Döndü

Kırkgöz Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübünün sporcusu Orhan Okulu, 17. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde tüm rakiplerini yenerek geçen yılın ardından bu yıl da başpehlivan oldu. Döşemealtı Belediyesi adına güreşen Orhan Okulu, 17. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerine damgasını vurdu.

Finalde Ankara Büyükşehir güreşçisi Recep Kara ile karşılayan Orhan Okulu, rakibini yenerek geçen yılın ardından bu yıl da Kumluca’nın başpehlivanı ünvanını kazandı.

Başpehlivanımızla Gurur duyduk…

Başpehlivan Orhan Okulu’yu ilk kutlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. Er meydanlarının yıldızı olarak gördüğü Orhan Okulu’nun başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Başkan Genç, “Güreşçimiz azmi, disiplini, çalışkanlığı ve kişiliği ile Türkiye’nin örnek sporcularından birisidir.

Döşemealtı ilçemize yaşattığı bu güzel mutluluk için başta Antrenörümüz Kemal Yılmaz olmak üzere Orhan Okulu ve tüm sporcularıma teşekkür ederim” dedi.

15 Mayıs Pazar Günü Döşemealtı Er Meydanı’na davet etti…

Yeni yılın ilk sınavını memleketi Kumluca güreşlerinde veren Orhan Okulu, “Atasporumuza sahip çıkan Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç adına güreşmekten onur duyuyorum. Amacım tıpkı Kumluca’da ki gibi Antalya genelinde katılacağım tüm müsabakalardan altın kemerle dönmektir. Önümüzdeki haftasonu Muratpaşa’da, 15 Mayıs Pazar günü de Döşemealtı’nda yapılacak güreş organizasyonlarına tüm güreşsever halkımızı bekliyorum” diye konuştu.

Er meydanlarının altın çocuğu Orhan Okulu…

Türkiye’nin en eski güreş organizasyonlarından Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni 3 kez üst üste kazanarak adını efsaneler arasına yazdıran Orhan Okulu, geçen yıl da Edirne’de ki tarihi Kırkpınar Güreşlerine damgasını vurup altın kemerin sahibi olmuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım