Menu
RSS

CHP’li Eski Başkan Cem Burak Özgenç; Beceriksizsiniz

CHP’li Eski Başkan Cem Burak Özgenç; Beceriksizsiniz

Gazipaşa Belediyesi CHP’li eski başkanı Cem Burak Özgenç, “Gazipaşa Şehit Mesut Yılmaz İlköğretim Okulunun bahçesi yarı yarıya küçültülerek Fen Lisesi yapılıyor. İlçede onlarca okul arazisi varken kolaycılığa kaçıyorsunuz. Beceriksizsiniz.” diyerek eleştirdi.

CHP’li eski belediye başkanı Gazipaşa’da okul arazisi olarak belirlenmiş onlarca arazi varken, Şehit Mesut Yılmaz İlköğretim Okulunun bahçesinin yarı yarıya küçültülerek Fen Lisesi yapılmasını sert bir şekilde eleştirdi.

Eski başkan Cem Burak Özgenç yaptığı açıklamada, “Ekmel ve Bakılarda, yanında Koru’da yüzlerce dönüm hazine arazisi varken yaptığınız Kolaycılık ve rezilliğe bakın ve utanın. Yaptığınız Kolaycılık. Ya kafanız çalışmıyor yâda beceriksizsiniz.” diye konuştu.

Gazipaşa belediyesi CHP’li eski belediye başkanı Cem Burak Özgenç, ilçede yüzlerce dönüm hazine arazisi varken, onlarca okul alanı bulunurken mevcut okulun bahçesine Fen Lisesi yapılmasını beceriksizlik olarak değerlendirdi.

Yazıklar Olsun Size

CHP’li eski başkan yapılan icraatların gündelik olduğunu söyleyerek, “yani gerçekten insan dayanamıyor, konu eğitim, insan biraz özenli olur. Gazipaşa Şehit Mesut Yılmaz İlköğretim Okulunun bahçesi yarı yarıya küçültülerek Fen Lisesi yapılıyor.

İlçemizde yüzlerce dönüm hazine arazisi varken, onlarca okul sahası varken okul bahçesine Fen lisesi yapılıyor. Başka yer mi yok Ada'm gibi yerleşkesi (küçük bir yurt, küçük bir kapalı spor salonu) olan bir Fen Lisesi neden yapmadınız.

Yapılan tamamen kolaycılık. Yaptığınız rezilliğe bakın ve utanın. Beceriksizliğin bu kadarına pes diyorum. Yazıklar olsun size demekten başka çaremiz yok. Çünkü yapılan icraatların tamamı yanlış.” diye konuştu.

Eğitim İkinci Plana Atılamaz

Eğitim kurumlarının şehrin yapılaşmasını göz önüne alarak planlanması gerektiğini söyleyen eski başkan Cem Burak Özgenç, göz boyama ile ikinci plana atılmaması gerektiğini söyledi.

Gazipaşa’nın göç alan bir ilçe olduğunu anlatan Özgenç, “geniş hazine arazilerimiz varken neden eğitim kompleksleri oluşturmuyoruz. Mevcut okulun bahçesinin yarısı işgal edilerek okul yapılmasının mantığı nedir.

Yapılan bu uygulama tamamen geçici çözüm. Göç alan bir ilçede etim ikinci plana atılamaz. Sizin yapacağınız yanlışların cezasını ilerde bu şehrin halkı ödemek zorunda değil. Yapılan uygulamalara bakılınca beceriksizlik almış başını gidiyor.” diye konuştu.

Hiç Bir Yere Aday Değilim

Eski başkan yaptığı eleştirilerin farklı noktalara çekilmemesi gerektiğini söyleyerek bazı arkadaşlarımız siyasete mi oynuyor gibi değerlendiriyorlar. “Hiçbir yere aday değilim. Sadece haklıyım ve duyarlıyım.” İfadesini kullandı.

10 yıl önce ilçeden ayrılan Kaymakamımız İsmail Gültekin'in Devlet Yurdu projesini bile bilerek ve kasıtlı olarak bitiremediler, bilerek bitirmediler diyen eski başkan Cem Burak Özgenç, “yapılan yanlışların cezasını ilerde Gazipaşa halkı çekecek.

Biz duyarlı birer birey olarak gördüğümüz yanlışları söylemeye devam edeceğiz. Yaptığımız eleştirileri de vatandaşlarımız bir yerlere aday olarak değerlendirmesin.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım