Menu
RSS

Anaokulu Öğrencileri Elmalı MYO’da Ağaç Diktiler

Anaokulu Öğrencileri Elmalı MYO’da Ağaç Diktiler

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO)’nu ziyaret eden Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri ağaç dikme etkinliğine katıldılar. Elmalı’da hizmet veren anaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil DEMİR’i ziyaret ettikten sonra, sınıfları ve okul bahçesini gezip öğretim elamanları ile sohbet ettiler.

Anaokulu öğretmenleri zaman zaman öğrencileri ile değişik gezi ve etkinlikler yaptıklarını, geleceğin yetişkin insanlarının daha küçük yaşlardan sosyalleşmelerine katkı koymak istediklerini belirterek, bu kez de bir üniversiteyi ziyaret ettiklerini söylediler.

MYO Müdürü Demir ise “Geleceğimiz olan miniklerin bu tür gezi ve etkinliklerle hayata hazırlanmaları oldukça önemli. Çocukluğumuzda bizler tiyatro, sinema, değişik kurumların ziyareti nedir bilmezken, bugün yavrularımız hayata daha iyi koşullarda hazırlanıyorlar.

Ayrıca doğal dengenin bozulduğu, doğaya verilen tahribatın giderek arttığı günümüzde, çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak, onları bu konuda duyarlı hale getirilmek istemesi oldukça önemli. Minik elleriyle ceviz ağacı diktiler. İnşallah meyvelerini yemeye de gelirler.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım