Menu
RSS
Antalya EMO: EPDK Elektrik Fiyatlarına Zam Yaptı: Yeni Bir Yoksullaşma Dalgası Kapıda

Antalya EMO: EPDK Elektrik Fiyatlarına Zam Yaptı: …

Elektriğe 1 Temmuz’dan itibare...

Elektriğe Dev Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli

Elektriğe Dev Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli

EPDK, elektriğe yüzde 38 oranı...

Bolivya'da Halk Ve Hükümet Darbe Girişimini Bastırdı

Bolivya'da Halk Ve Hükümet Darbe Girişimini Bastır…

Bolivya'da kabine değişikliği ...

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre A...

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Krize Sebep Olanlardan Başlatılmalıdır

TMMOB Şehir Plancıları Odası: Kamuda Tasarruf, Kri…

TMMOB Şehir Plancıları Odası t...

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Anketi: Erken Seçim Olmalı mı?

ORC Araştırma’nın "Bu Pazar se...

Prev Next

YÖRSİAD, Fosforlu’da ‘Yaza Merhaba’ Dedi

YÖRSİAD, Fosforlu’da ‘Yaza Merhaba’ Dedi

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), eşleri ile birlikte Lara Örnekköy’de bulunan Fosforlu Beach Tesisleri’nde ‘Yaza Merhaba’ dedi.

Sanayici ve iş insanları dernekleri okulların kapanmasından sonra temmuz ve ağustos aylarında faaliyetlerine ara veriyorlar. YÖRSİAD’da 2024 yılının ilk döneminin kapanışını Fosforlu Beach’te düzenlenen yemekli toplantı ile yaptı. Üyelerin eşleri ile katıldığı toplantının

Türkiye-Çekya Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme karşılaşmasına denk gelmesine rağmen katılım oldukça yüksekti. Gecede hem iş dünyasının stresinden uzaklaşan hem de tatili karşılayan misafirler eğlence dolu bir gece geçirdiler. Çekya maçında kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun attığı gol sonrasında

YÖRSİAD Başkanı Avukat Mustafa Alper Oral hava fişek gösterisi yaptırdı. Türkiye’nin de Çekya’yı 2-1 yenerek son 16 turuna katması geceyi daha neşeli hale getirdi. Türkiye’nin uzatma dakikalarında Cenk ile attığı gol sonrasında büyük sevinç yaşayan YÖRSİAD ailesi galibiyeti doyasıya kutladı.

YÖRSİAD Başkanı Avukat Mustafa Alper Oral, gecenin büyük neşe ve mutluluk içinde geçtiğini belirterek, “2024 yılının ilk döneminin son etkinliğinde biz bize güzel bir parti ile yaza merhaba dedik. Katılımcıların tümüne tek tek teşekkür ediyorum.

Yönetim kurulu olarak derneğimizde göreve geldikten sonra yoğun bir tempoda çalıştık. Üyelerimiz de çalışmalarımızda bize büyük destek verdiler. YÖRSİAD bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan tempoda çalışmalarını sürdürecek.

Eylül ayından itibaren yine yepyeni projeler ile üyelerimizin ve kamuoyunun karşısında olacağız. YÖRSİAD çalışmaları ile fark yaratmaya devam edecek” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım