Menu
RSS

Özden, ‘İletişim Becerileri’ Üyelerimiz İçin Önemli Bir Eğitimdir

Özden, ‘İletişim Becerileri’ Üyelerimiz İçin Önemli Bir Eğitimdir

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından, Oda üyelerine yönelik olarak “İletişim Becerileri” eğitimi düzenlendi. MATSO Çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. N. Mert Batu tarafından verilen eğitim yoğun ilgi gördü.

Eğitim sonrası açıklama yapan MATSO Meclis Üyesi Baykal Özden, yönetim olarak göreve gelmelerinin ardından birçok çalışmaya imza attıklarını belirterek bunlardan birinin üyelere yönelik olarak açılan eğitimler olduğunu söyledi.

Kurum olarak Oda üyelerinin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak, ayrıca bilgilerini güncelleyerek daha donanımlı hale gelmeleri amacıyla birçok eğitim açtıklarına değinen Özden, üyelere ücretsiz eğitim ve seminerler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Açtıkları bu eğitimlerden birinin de İletişim Becerileri” eğitimi olduğunu söyleyen Özden, “ İletişim Becerileri Eğitimi üyelerimizin işlerinde verimi arttırması için önemli bir eğitimdir” dedi. Özden eğitim ve seminerler düzenleyeme devam edeceklerini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım