Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

'Ne varsa Manavgat’ta Var' Etkinliğine Aşçılar ve OSMED’ten Tam Destek

  • Yazan 
'Ne varsa Manavgat’ta Var' Etkinliğine Aşçılar ve OSMED’ten Tam Destek

MATSO ve Manavgat Belediyesi işbirliği ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile gerçekleşecek “Ne varsa Manavgat’ta var” etkinliğine Manavgat Aşçılar Derneği ve Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitim Derneği stant açarak destek verecek.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile Otel Satın alma Müdürleri ve Eğitim Derneği (OSMED)Manavgat Bölge Temsilcileri Serkan Karalar, Nevzat Çiftçi ve Uğur Carus Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş’ı ziyaret etti. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyarette her iki dernek yönetimi de 22-23-24 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan “Ne Varsa Manavgat’ta Var” etkinliğine stant açarak destek vereceklerini belirttiler.

Başkan Boztaş, 22 Ocak Cuma günü açılış yapılacak olan, MATSO ve Manavgat Belediyesi işbirliği ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile “Ne varsa Manavgat’ta var” sloganıyla Manavgat’ın iş dünyasını buluşturan ikili iş görüşmelerinin bu yıl 2’cisi gerçekleştirileceğini belirterek etkinliği her yıl daha da büyüterek fuara dönüştürmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bölge ekonomisinin gelişimi açısından etkinliğin önemine vurgu yapan Boztaş, sektörde kaliteyi artırmasını beklediklerini dile getirdi.

Her iki dernekte etkinliğe üyelerini davet etti

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş ise ikili iş görüşmelerin geleneksel hale gelmesinin bölgedeki kalite ve kurumsallaşmaya daha da önem verilmesini sağlayacağının söyledi. Etkinliğe stant açarak destek verecekleri ifade eden Karataş, dernek olarak üyelerini davet etti.

Otel Satın alma Müdürleri ve Eğitim Derneği (OSMED) Manavgat Bölge Temsilcilerinden Serkan Karalar ise etkinliği önemsediklerini kaydederek Manavgat iş dünyasının bir araya geleceği ikili iş görüşmesinin ilçeye katkı sağlayacağını vurguladı. Karalar, dernek olarak etkinliğe katılarak destek vereceklerini söyleyerek tüm üyelerini davet etti.

yukarı çık
0
Paylaşım