Menu
RSS

Memleket Partisi Antalya'da Konyaaltı Kongresini Gerçekleştirdi

Memleket Partisi Antalya'da Konyaaltı Kongresini Gerçekleştirdi

Memleket Partisi Antalya'da Akseki, Kepez'den sonra Konyaaltı kongresini de gerçekleştirdi. Başkan adayı Güner, "Cumhuriyet öğretmeni Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Baraner’in liderliğinde ne cumhur ne millet tek yol memleket" dedi.

Memleket Partisi üyeleri ve yerel basının yoğun ilgi gösterdiği kongrede, Konyaaltı İlçe Başkanlığına blok liste giren Elçin Güner, yapılan oylamada üyelerin tamamının oyunu alarak Konyaaltı İlçe Başkanı seçildi.

Memleket Partisi Antalya Konyaaltı İlçe Yönetimi Selda Demirel, Aylin Zorbozan, Osman Aksoy, Mustafa Şişek, Zafer Dağ, Bülent Emral, Hasan Basri Özeken, Tarık Kocatepe, Ayşegül Yıldırım, Bahtiyar Eraslan, Doğukan Durak, Cumhur Burnazoğlu, Beyhan Demir, Turgay Tosun, Nazlı Arın, Engin Dirik ‘den oluşuyor.

Tek Kadın Başkan

Memleket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner, partinin tek kadın ilçe başkanı olarak görev yapacak. Yönetiminde de kadınlara ağırlık veren Başkan Elçin Güner'in coşkulu kalabalığa hitaben yapmış olduğu etkili konuşma ise salonu dolduranlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Başkan Güner, şöyle konuştu:

Sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, değerli delegeler, Memleket Partisi'nin kıymetli dostları ve yol arkadaşlarım, 1.Olağan Kongremize hepiniz hoş geldiniz.

Türkiye’nin yönetilemediği, 18 yıllık iktidarın hiçbir sorunu çözemediği, siyasi partilerin işleyişinde demokrasinin kalmadığı, iktidarın ekonomiyi sürüklediği noktada zengin toprakların yoksul çocukları haline geldik.

Bu nedenle Cumhuriyet öğretmeni Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Baraner’in liderliğinde ne cumhur ne millet tek yol memleket ... diyerek sözlerime son verirken hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İnce'den Telgraf

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bir sürpriz yaparak, Konyaaltı İlçe Kongresi'nin gerçekleştiği sırada bir telgraf çekti. Telgraf 'da Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner'i kutlayan ve başarı temennisinde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,

salondaki misafirlere ve parti üyelerine de selamlarını iletti.

yukarı çık
0
Paylaşım