Menu
RSS

Manavgat Nashira Maratonu Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Manavgat Nashira Maratonu Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Nashira Otel’in ana sponsorluğunu üstlendiği ve Manavgat Şelalesi önünden verilen start ile başlayan “Nashira Ultra Maratonu” renkli görüntülere sahne oldu. 255 sporcunun yarıştığı ve 11 Km Seleukeia, 35 Km Oymapınar ve 80 Km Nashira etaplardan oluşan maraton Manavgat Şelalesi önünde verilen start ile başladı.

80 Km'lik etapta Avrupa Şampiyonu Ahmet Arslan’da yarışırken yine ultra maratonlarda koşan milli sporculardan Mehmet Yavuz, Murat Kaya ve Bakiye Duran gibi isimlerde maratonda yarışan isimler arasında yer aldılar.

Maratonda ayrıca Nashira Otelleri Sahibi Hüseyin Aydoğan ile birlikte Genel Müdür Harun Bilgiç ve departman müdürleri ile Nashira otel’in diğer personelleri de katıldılar.

Hüseyin Aydoğan’dan Spora Davet,  Sigaraya Hayır

Maratona katılan Nashira Otelleri Sahibi Hüseyin Aydoğan yaptığı açıklamasında Maraton’un Türk sporuna hayırlı olması temennisini ifade ederken, sigaranın sağlığa olan zararına vurgu yaptı.

Aydoğan, “Bütün sporcularımıza ve halkımıza buradan şu çağrıda bulunmak istiyorum. Mutlaka sigarayı bırakın. Spor demek kötü alışkınlarından uzak durmak demektir.

Spor demek halkın bir arada birlik ve beraberlik içerisinde olması demektir. Bugün Nashira Ultra Maratonu ile bunu sağlıyor ve buna da örnek olmaya çalışıyoruz ” dedi.

Gelecek Yıllarda Katılım Sayısını Çok Daha Artacak

Yarışın fikir babası, spor kondisyoneri, antrenör Etem Şeker ise Maratonun ilki olmasına rağmen iyi bir katılım yakalandığını söyleyerek, düzenledikleri maraton ile katılımcıların spor yanında Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Hellenistik ve Roma dönemine uzanan bir macera içine girdiklerini ifade etti.

Gelecek yıllarda katılımcı sayısının daha da artacağına inandığını ifade eden Şeker “ İlki olmasına rağmen güzel bir katılım oldu. İlerleyen yıllarda bu katılım sayısını 3 ya da 4 katlayarak devam edeceğimizi düşünüyorum.

Gelecek yıllarda daha tecrübeli şekilde organizasyonumuz devam edecek. Ana sponsorumuz Nashira Otelleri. Maratonumuzun ismini de Nashira Ultra maratonu olarak koyduk. İsim ile yarış düzenlemek çok ayrı bir şey.

Bu organizasyonumuzda spora ve sporcuya destek veren Nashira Otelleri Sahibi Hüseyin Aydoğan Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım