Menu
RSS

Manavgat CHP İlçe Başkanı Coşar: Manavgat Belediyesi'ni Yok Sayamazsınız

Manavgat CHP İlçe Başkanı Coşar: Manavgat Belediyesi'ni Yok Sayamazsınız

Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen birlikte, Manavgat’ın Saraçlı Mahallesi’nde halkın yaptığı protesto toplantısına katıldılar.

Toplantıda konuşan Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, AKP iktidarının Saraçlı Mahallesine kapalı Pazar alanı yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ödenek vermeyip, Serik Belediyesi’nin kapalı Pazar yapımı için ödenek vermesine tepki göstererek, “Manavgat Belediyesini yok sayamazsınız” dedi.

Coşar Saraçlı Mahalle halkının toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün CHP Manavgat İlçe Örgütü olarak Belediye Başkanımız Şükrü Sözen ile birlikte Manavgat Belediyesi yok sayılarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Saraçlı Mahallemizde kapalı alan yapılması için

Serik Belediyesi’ne ödenek vermesine ve Serik Belediyesi’nin kapalı alan yapmak istemesine tepki gösteren

Saraçlı Mahalle halkının basın açıklamasına katıldık.  Saraçlı Mahalle halkı Manavgat Belediyesi’nin yok sayılarak Serik Belediyesi’nin kapalı alan yapmasını istemiyor. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’e yapılan bu haksızlığa tepki göstermiştir.

İktidar Manavgat için bir şeyler yapmak istiyorsa tam donanımlı devlet hastanesi, kuzey çevre yolu, doğalgaz ve yıkılan Çağlayan Anadolu Lisesi’nin yapılması sözlerini yerine getirsin.

Serik Belediyesi’nin Saraçlı Mahallesi’nde yasal olmayan şekilde kapalı alan yapmasını kabul etmiyoruz. Buradan AKP iktidarına sesleniyoruz Manavgat Belediyesi'ni yok sayamazsınız.

Burada Manavgat Belediyesi ve seçilmiş Belediye Başkanımız Şükrü Sözen vardır. Saraçlı Mahalle halkımız da Serik Belediyesi’nin kapalı alan yapmasına haklı tepkisini göstermiştir”

yukarı çık
0
Paylaşım