Menu
RSS

Manavgat CHP’de Bayramlaşma

Manavgat CHP’de Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geleneksel bayramlaşma töreni ilçe binasında gerçekleşti. Bayramlaşma sonrası İYİ Parti’den istifa eden belediye meclis üyesi aday adayı Orçun Veysel Kaya

CHP üyelik formunu doldurarak, parti saflarına katıldığı imzayı attı.

CHP’de geçmiş bayramlaşma törenlerinin aksine bu bayramlaşmada coşkulu bir kalabalık vardı. CHP Antalya milletvekilleri Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Aykut Kaya, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, 22. Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk ve

Manavgat Belediye geçmiş dönem başkanı Şükrü Sözen bayramlaşma töreninde hazır bulundu.

Başar, “Bu Bayramlaşma Birlikteliğimizin Özetidir”

CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde bayramın coşkusunu birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başar,” Her geçen gün çoğalarak büyüyoruz. Üç vekilimiz, belediye başkanımız ve eski belediye başkanımız buradalar.

Bu birlikteliğimizin özetidir. İşimize ve önümüze bakıyoruz. Önümüzdeki bayramlarda inşallah CHP iktidarında her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Nefi Kara’nın ardından vekiller de kısa birer konuşma yaparak partililer ve Manavgat halkının kurban bayramını kutladılar.

Kaya, “Tüm enerjimi CHP için harcayacağım”

İYİ Parti’den istifa ederek CHP saflarına katılan belediye meclis üyesi aday adayı Orçun Veysel Kaya, kendisini CHP’li yapan resmi imzayı törenle attı. Kaya, baba ocağına geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra tüm enerjisini CHP için harcayacağını söyledi.

Orçun Veysel Kaya, “ CHP benim baba ocağım. Merhum babama nasıl özlem duyuyorsam, ayrı kaldığım sürede partime de aynı özlemi duydum. Büyüme çağında bazı ayrılıklar olabilir ama sonunda dönüp geleceğiniz yer baba ocağıdır. Bende geri döndüm ve geldim.

Partim hangi görevi verirse versin azimle çalışmaya, baba ocağının ateşini harlamaya yemin ettim. Bana evlat şefkatini esirgemeyen parti büyüklerime ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Kaya kendisine gösterilen ilgiden dolayı ilçe başkanı Oykun Başar’a, belediye başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara’ya, vekiller Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ve Aykut Kaya’ya, belediye başkan yardımcıları Gülsüm Özer ile Engin Tüter’e ayrı ayrı teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım