Menu
RSS

Kumluca’da İlçeler Arası Tekvando Turnuvası Yapıldı

Kumluca’da İlçeler Arası Tekvando Turnuvası Yapıldı

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen ilçeler arası tekvando müsabakaları ödül töreniyle sona erdi. Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kumluca Belediyesi Spor salonunda gerçekleştirilen ilçeler arası tekvando müsabakalarına değişik gruplarda yaklaşık 100 sporcu katıldı.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, belediye olarak ilçede her spor branşının yaygınlaşması ve yapılması amacıyla değişik etkinlikler düzenlediklerini, bu etkinliklerden birinin de ilçeler arası tekvando turnuvası olduğunu söyledi.

Turnuvaya sporcular kadar ailelerinin ilgi göstermesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Çataltepe, “Amacımız insanlara sporu sevdirmek, sporun bir yaşam tarzı olduğunu anlatmak.

Bu konuda belediye olarak her türlü sportif etkinliği gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün burada düzenlediğimiz tekvando turnuvasında sporcular kıran kırana güzel mücadeleler gerçekleştirdi.

Aileler ve müsabakaları izlemeye gelen seyircilerimiz büyük keyif aldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva sonunda Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe ve turnuvaya katılan spor kulüplerinin temsilcileri tarafından turnuvada bireysel ve takım olarak derece alan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım