Menu
RSS

Kumluca Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclis Mayıs ayı olağan toplantısı, belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirildi. Kumluca Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya 25 meclis üyesinden, 23’ü katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Nisan ayı sonunda ilçede 17’nci Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin yapıldığını, festivalin çok güzel bir şekilde gerçekleştiğini ve ilçenin tanımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Festival etkinliklerine halkın büyük destek verdiğini ve bundan dolayı da Türkiye’de yapılan en büyük halk festivali olma özelliğini taşıdığını ifade Çetinkaya, “Gerçekten çok güzel bir festivali daha tamamladık.

Halkımız, büyük destek verdi, kamu kurumlarımız herkes üzerine düşeni yaptı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çetinkaya daha sonra sırasıyla meclis üyelerine gündem maddelerini okudu. İkinci gündem maddesinde Kumluca Belediyesi 2015 yılı İdare ve Kesin Hesabı Cetvellerinin uygunluğu, üçüncü ve dördüncü gündem maddesinde belediye meclisinin daha önce imar komisyonuna havale ettiği dilekçe ve taleplerin, imar komisyonunun kararı doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım