Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Kazak Doktor Heyeti Meslektaşlarıyla Dünyagöz Antalya’da Buluştu

  • Yazan 
Kazak Doktor Heyeti Meslektaşlarıyla Dünyagöz Antalya’da Buluştu

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Remed Asistance tarafından organize edilen sağlık turizmi tanıtım turu kapsamında Antalya’ya gelen Kazak doktorlar Dünyagöz Antalya’da meslektaşlarıyla bir araya geldi. Dünyagöz Antalya Başhekimi Op. Dr. Hakan Sivrikaya ve Hastane Müdürü Cevat Süslü tarafından karşılanarak ağırlanan kazak doktor heyeti hastaneyi gezerek meslektaşlarıyla bilgi alışverişinde bulundu.

Almata Devlet Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Oralbay Darmenov, başkanlığında ziyarette bulunan 15 kişilik Kazak doktorlar heyeti binlerce vaka tecrübesi bulunan meslektaşları ile Dünyagöz Antalya’da bir araya geldi. Dünyagöz Antalya Hastane Müdürü Cevat Süslü tarafından karşılanan Kazak doktorlar Türk meslektaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunurken, hastanenin teşhis ve tedavi hizmeti veren tüm bölümlerini ise Dünyagöz Antalya’nın Başhekimi Op. Dr. Hakan Sivrikaya’nın rehberliğinde gezdi.

Hasta ve doktor odalarının yanında hastanenin ileri teknolojiye sahip tetkik ve tedavi cihazlarının bulunduğu ameliyathane ve retina bölümünü de gezen doktorlar, aynı zamanda Türk meslektaşlarıyla da karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret boyunca hastane yönetiminden ve meslektaşlarından gördükleri misafirperverlikten çok memnun kaldıklarını belirten Kazak doktorlar, mutluluklarını ve memnuniyetlerini Dünyagöz Antalya Hastanesi Müdürü Cevat Süslü ve Başhekim Op. Dr. Hakan Sivrikaya ile paylaştı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 23 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yerini almayı başardı.

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep, Bursa, Erzincan ve Sakarya olmak üzere 10 ayrı ilde 17 şube ve yurt dışında Hollanda, Almanya, İngiltere, Gürcistan ve Belçika’da bulunan 6 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup İzmir, Konya ve Gaziantep’te açacağı yeni hastaneleriyle geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 40 bin hastaya da hizmet veriyor.

yukarı çık
0
Paylaşım