Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Erzincanlılar Yeni Binalarında

  • Yazan 
Erzincanlılar Yeni Binalarında

Erzincan Fırat Boyu Derneği üyeleri, yeni satın aldığı dernek yerini düzenlediği görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi. Erzincan Fırat Boyu Derneği’nin Milli Egemenlik Caddesi’ndeki satın aldığı yeni dernek yerinin açılış törenine, Erzincan Fırat Boyu Derneği Başkanı Namık Karasu, Erzincan Fırat Boyu Derneği Kadın Kolları Başkanı Kezziban Kaya, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şube Başkanı Hasan Kaya,

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şube Başkanı Adnan Arslan, Şah-ı Merdan Alevi Bektaşi Eğitim ve Kültür Derneği Antalya Şube Başkanı Şükrü Yıldız, yöre dernekleri, Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Hasan Kaçmaz, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ve CHP Antalya ilçe örgütleri, iş adamları ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Serpil Efe katıldı.

‘Öğrenci yurdu da yapmayı hedefliyoruz’

Erzincan Fırat Boyu Derneği Başkanı Namık Karasu yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 yıldır dernek başkanlığı yaptığını ve dernek olarak birçok etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren yeni bir dernek yeri almayı amaçladıklarını ve bu amacı sonunda gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Karasu, dernek yeri almak için katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Başkan Karasu, “Derneğimizin borcunu bitirdikten sonra sıradaki hedefimiz ise, dernek olarak öğrenci yurdu yapmayı düşünüyoruz.

Bunu çok önemsiyoruz. Diğer illerden buraya gelen üniversite öğrencilerine barınabileceği hem kız, hem de erkek yurt yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Dernek yerinin ayrıca bir tesis yeri olduğunun da altını çizen Karasu, derneğin yaklaşık 300 metrekare olduğunu ve dernek binasında kadın kolları odası, sosyal kültürel odası ve lokalin de bulunduğunu söyledi. Kurdele kesiminin ardından Ozan Gündemi’nin söylediği türkülerle, katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

yukarı çık
0
Paylaşım