Menu
RSS

Emniyet Müdürü Tombul’dan Gençlere Ziyaret

Emniyet Müdürü Tombul’dan Gençlere Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL “Çiçekleri Soldurmayalım” Projesi Kapsamında Risk Altında Bulunan Çocukları Ziyaret Etti. İlimizde risk altında bulunan çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkânı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak

kazandırılması amacıyla, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından “Çiçekleri Soldurmayalım” isimli projeli çalışması başlatılmıştı.

Proje ile 15-45 yaş arası toplam 112 çocuk ve ailesi tespit edildi. Tespit edilen bu çocuk ve ailelerine yönelik; Aşçı Yardımcısı, Saç Bakımı ve Yapımı, Pastacı Yardımcısı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Ön Büro Elemanı ile Seramik ve Karo Döşemecisi kursları açıldı.

İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL, çocuklara destek olmak adına önceki gün, Çocuk Şube Müdürlüğünde uygulamalı eğim gören Seramik ve Karo Döşemecisi kursiyerlerini ziyaret ederek, çalışmalarını yakından izledi ve çocuklarla birlikte kahvaltı yaptı.

Mesleki kurslara devam eden çocukların sosyalleşmesi, kişilik gelişimlerine destek olmak, moral ve motivasyonlarını arttırmak, milli birlik ve beraberliğimize katkıda bulunmak, değerlerimize sahip çıkarak benimsemelerini sağlamak için, İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL tarafından hafta sonu ilimizde oynanan Türkiye – Karadağ Futbol karşılaşmasına götürülerek doyasıya eğlenmeleri sağlandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz “Çiçekleri Soldurmayalım”  projesi kapsamında açılan bu kurslarla, dezavantajlı gurupta yer alan çocukların suça-suçluluğa uzak, suçtan zarar görmeye karşı duyarlı bireyler olarak yetişmelerinin sağlanacağı, bu çocukların toplumda bir statü kazanarak sosyal ve kültürel yaşama dâhil olmasının, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır.

yukarı çık
0
Paylaşım