Menu
RSS

DP Antalya: ‘Kırat’ı Şahlandıracağız’

DP Antalya: ‘Kırat’ı Şahlandıracağız’

Kısa bir süre önce Demokrat Parti Antalya İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Ali Kartal, birlikte çalışacağı yönetimi oluşturdu. Liste DP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Mehmet Ali Yavuz tarafından onaylandı.

Demokrat Parti Ulu Bir Çınardır

Önümüzdeki günlerde görev dağımı yapacaklarını dile getiren DP İl Başkanı Hasan Ali Kartal, DP'ye bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ederken "Artık önümüzde yeni bir dönem var.

Demokrat parti unutulmayacak ve edebiyen yaşayacak olan bir partidir. Kökleri derin olan Demokrat Parti Türkiye’ye çok büyük hizmetler vermiştir. Hizmetleri halen devam etmektedir. Demokrat Parti bir ulu çınardır" ifadelerini kullandı.

Başkan Kartal, "Bu çınar yıkılmayacaktır. İnşallah önümüzdeki zaman içerisinde Demokrat Parti eski günlerine tekrar dönecektir ve ülkemiz içinde bulunduğu bu durumdan kurtulacaktır" dedi.

Birlik Beraberlik Mesajı

Hasan Ali Kartal, "Deyim yerindeyse Kırat’ı yeniden şahlandıracağız. Önümüzdeki dönemlerde bambaşka bir Demokrat Parti göreceksiniz. Bu parti bizim babamızın partisi değil lakin ata, dede yadigârıdır.

O nedenle bu partiye bizim gözümüz gibi sahip çıkmamız ve davasını omuzlamamız gerekir. Birlik ve beraberlik içinde yeni bir döneme başlayacağız" şeklinde konuştu.

Yönetimde Kimler Var?

Hasan Ali Kartal başkanlığındaki DP Antalya İl yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Tak, Mehmet Ali Demirdağ, Safiye Karagüzel, Ali Mutaf, Baran Sevcan Gönüllü, Adnan Savurdan, Mustafa Özmen, Celal Kolak, Mehmet Üstünkaya, Cihan Aydoğan, Gökhan Toraman, Mehmet Ünver, Soner Özdemir, Kadir Ören, Memiş Elciler, Tolga Uysal, Mehmet Çamur, Kadir Sarı, Adem Açıkalınlı, Mustafa Kıldıran, Habib Aras, Raşit Aker, Hakan Deniz, Yusuf Kayhan, Özgür Morkan, Ali Özkan Özkardeş, Bahri Volkan Aksoy ve Hayrettin Karakuş.

yukarı çık
0
Paylaşım