Menu
RSS

CHP Muratpaşa Meclis Üyeliği Aday Adaylığına Başvuran Karasu’dan Çalışma Sözü

CHP Muratpaşa Meclis Üyeliği Aday Adaylığına Başvuran Karasu’dan Çalışma Sözü

31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyeliği aday adaylığına başvuran Doğu Garajı Festival Halk Pazarı Derneği Başkanlığını yapan Namık Karasu partisi

CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesinin  CHP’de kalması, 19 ilçede de belediyelerin CHP’li belediye başkan adayları tarafından kazanılması için tüm gayretiyle çalışacağı sözünü verdi.

Namık Karasu CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’e dosyayı verirken bunca zamandır partisi için çaba gösteren bir ilçe başkanına sahip oldukları için de kendisine teşekkür etti.

Karasu dosyasını sunduktan sonra da kendisine destek verenlerle birlikte toplu bir fotoğraf çektirdi.

Namık Karasu Kimdir?

1972 Erzincan Doğumluyum ilk okulu Erzincan'da okudum orta ve lise öğrenimimi antalya'da tamamladım. 12 yıldır Antalya Erzincan Fırat boyu Derneği Başkanlığı yapıyorum.

Bu süreçte her yıl yaklaşık 100 üniversite öğrencilerine burs vermekteyim. Alevi Bektaşi Federasyonu Disiplin kurulu Başkan yardımcısıyım. Alevi kültür Derneği Genel Merkez üst kurul Delegesiyim ticaret ile uğraşıyorum.

Aynı Zamanda iş yerimin bulunduğu Doğu Garajı Festival Halk pazarı Derneği Başkanlığını yapmaktayım. Evli İki Erkek çocuk babasıyım. Tüm meclis üyesi aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Namık karasu CHP Muratpaşa Meclis Üyesi A. Adayı

yukarı çık
0
Paylaşım