Menu
RSS

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan: Çoşkumuz Var Bizim

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan: Çoşkumuz Var Bizim

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98'inci yıl dönümünde yurt genelinde yapılacak etkinlikler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 19 Ağustos 2020 tarihinde 81 il valiliklerine gönderilen genelge ile yasaklandı. Bu yasağa karşı yoğun tepkiler oluşmaya başladı.

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan’da sosyal medya hesabımdan bu yasağa tepki göstererek “AVM’ler, çarşı-pazar açık olsun, yurttaşlara krediler ver tatile gönder,15 Temmuz’u kutla, milyonlarca çocuk sınava girsin,

Ayasofya açılışında binlerce insan tekbir çekerek toplansın, Malazgirt Zaferi’ni kutla sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı’na gelince yasakla” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ercan sosyal medya hesabından tepkisini şöyle gerçekleştirdi:

“30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98'inci yılının da kutlayamamanın şaşkınlığı içerisindeyiz.

Covid-19'un Atatürk'e ve kuruluş değerlerimize büyük bir hıncı var; sınavlarda, turizm merkezlerinde, cami açılışlarında bulaşmaya cesaret edemeyen virüs, milli bayramlarımızı burnumuzdan getirmeye adeta ant içmiş…

 AVM’ler, çarşı-pazar açık olsun, yurttaşlara krediler ver tatile gönder,15 Temmuz’u kutla, milyonlarca çocuk sınava girsin, Ayasofya açılışında binlerce insan tekbir çekerek toplansın, Malazgirt Zaferi’ni kutla sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı’na gelince yasakla.

İktidar sahipleri, sizler “30 Ağustos” nedir bilir misiniz?

Ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük tutkusudur. Her koşulda gururla andığımız kıvanç verici bir zaferdir. 30 Ağustos, Ebedi Başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletçe bu toprakları yeniden vatan yaptığımız en büyük zaferimizdir.

Türk milleti şehit kanlarıyla kazandığı Büyük Zaferini olabildiğince milli bir coşkuyla kutlayacaktır. Hiç bir yasak buna engel olamaz. Bu yıl da her zaman olduğu gibi 30 Ağustos zaferini coşkuyla kutlayacağız”

yukarı çık
0
Paylaşım