Menu
RSS

CHP Konyaaltı’nda Yapılan Sandık Eğitimi Toplantısına Katılanlar Salona Sığmadı

CHP Konyaaltı’nda Yapılan Sandık Eğitimi Toplantısına Katılanlar Salona Sığmadı

CHP Konyaaltı İlçe Örgütü tarafından Konyaaltı Belediyesi Beydağı Salonu’nda düzenlenen sandık eğitimi toplantısında gelenler salona sığmadı.

Yoğun katılımın gözlemlendiği toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, katılımın yoğunluğunu görünce, bunun iktidara yürüyüşün somut kanıtı olduğunu dile getirdi.

Haberin Videosu:

250 sandık görevlisinin belirlendikten sonra, sandıklarda nasıl davranılması gerektiği konusunda CHP örgütlerinde yapılan eğitimin bir örneği olan CHP Konyaaltı İlçe Örgütü sandık eğitimi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Duruk, sandık görevlilerinin asil ve yedeklerden oluştuğunu ancak sadece

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçiminin yanısıra 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da seçiminde sandık görevi yapılacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Örgütü'nce, 39 mahallede kurulacak sandıklarda görev yapacak sandık kurulu asıl ve yedek üyeleriyle Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu adına sandıklarda görev yapacak temsilcilerin eğitimi sürüyor.

Konyaaltı Belediyesi Beydağları Salonu'ndaki eğitime çeşitli mahallelerden yaklaşık 250 sandık görevlisi ile ilçe yöneticileri katıldı.

Parti Okulu Eğitmeni Hüseyin Kumbul tarafından verilen eğitimde sandık kurulu görevlileri çeşitli sorular yönelterek, Kumbul'dan sandıkların güvenliğin sağlanması konusundaki bilgilerini pekiştirdiler.

Eğitmen Hüseyin Kumbul, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde, oylara sahip çıkmanın önemine işaret ederek, tek bir oyun bile zayi olmaması için sandık görevlilerine önemli görev düştüğünü kaydetti.

Eğitimin başında konuşan İlçe Başkanı Onur Duruk ise, seçimlerin ve sandık güvenliğinin öneminin altını çizdi ve eğitim çalışmasına katılan partililere teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım