Menu
RSS

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel; Bu Pazar Hep Birlikte Sandıkta Olmalıyız

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel; Bu Pazar Hep Birlikte Sandıkta Olmalıyız

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz gün Manavgat’a gelerek Atatürk Kültür merkezi önünde halka hitap etti.

Kalabalık bir kitleye seslenen Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim çalışmaları kapsamında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçiminden buyu yana geçen süreçte seçimden bugüne birçok il ve ilçeyi ziyaret ederek vatandaşla buluştuğunu ve

28 Mayıs 2023 Pazar günü neden sandığa gitmenin önemini vatandaşlara anlattığını ifade etti.

Antalya’dan seçilen 6 milletvekilinin kentin 19 ilçesinin sorunlarını yakından bildiğini belirten Özel, “Yemin töreninden sonra onlar bu sorunları dile getirmek için değil, bu sorunları çözecek iktidarın milletvekili olarak Antalya ve ilçelerine en iyi biçimde hizmet edeceklerdir " dedi.

Sahtekarlık Had Safhada

Özel, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması halinde PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacağına ilişkin ifadelerin yer aldığı videoyla ilgili de konuştu. Videonun montaj olduğunu ve henüz hazırlık aşamasında kendilerine bilgi geldiğini anlatan Özel,

“Video yayınlanmadan 15 gün önce dediler ki ‘Bunlar devletin parasıyla Rus ve Macar hackerleri buldular. Bir video yapılıyor’ dediler. Şikayetçi olduk ve 22 derin sahtecilik yapan kişi yakalandı. 2 video vardı ve birinci videoyu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ekranlardan oynattı.

29 kanalın ortak yayınında oynattı. Utanmadan sıkılmadan o videoyu oynattı" dedi.

28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Olacak

28 Mayıs’ta seçimi kazanacaklarını belirten Özgür Özel, yalanlara inanan büyük bir seçmen kitlesi olduğunu söyledi. Bu konuda destek isteyen Özel, “Yalanlara inanıp oy vermeyenlerin oranı yüzde 12. Bunlar sizin komşunuz ve bildiğiniz insanlar. Bu insanları bulmak, ikna etmek, sandığa götürmek sizin göreviniz.

Bu vatan görevine var mıyız? Bugün Rabia işareti yapanlar, yarın seçimi kazandığımızda o parmağı da açıp 'İyi ki Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdik, zenginleştik. Önümüzdeki Pazar günü gerçekten ülke olarak büyük bir sınavdan geçeceğiz halkımızın iradesi çok çok önemli hep birlikte bu düzene,

bu kirli oyunlara ve geleceğimizin ipoteğini kaldırmaya hep birlikte varız diyeceğiz ve Kemal Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı seçeceğiz, varmışınız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım