Menu
RSS

CHP Antalya Milletvekili Kaya, Antalya’da Son 2 Yılda 4 İl Sağlık Müdürü Atamasını Eleştirdi

CHP Antalya Milletvekili Kaya, Antalya’da Son 2 Yılda 4 İl Sağlık Müdürü Atamasını Eleştirdi

Antalya’da yeni İl Sağlık Müdürü atandı. Son iki yılda dördüncü kez atama yapıldığını belirten Milletvekili Aykut Kaya, Şubat ayında yaptığı Meclis konuşmasını hatırlatarak,

“bu atamalar iktidarın Antalya’mıza bakışını da gösteriyor” dedi.

Bu Atamalarla Antalya’mız Sağlıkta Nasıl İyi Olacak?

“Yeni gelen il sağlık müdürünün her şeye adapte olması, bütün sistemini oturtması uzun bir süre almaktadır. Sağlık çalışanları sürekli değişen iş ve işleyiş biçimi yüzünden performans ve motivasyon kaybı yaşarken, hastaların aldığı hizmet de sekteye uğramaktadır.

Haberin Videosu:

Yeni yapılan hastane projeleri var, yönetilmesi gereken ciddi bir organizasyon ve bütçe var ama biz bu olayları yönetecek kişiyi devamlı değiştiriyoruz.” İfadelerini kullanan Kaya, “Peki bu mantıkla Antalyamız sağlıkta nasıl iyi olacak?

Devlet yönetimindeki istikrar, kurumsallaşma ve göreve gelen kişilerin uzun süreler iş başında kalması ile doğru orantılıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Zihniyet Değişimine İhtiyaç Var

“Antalyalı hemşehrilerimiz en kaliteli sağlık hizmetlerine erişmeyi hak etmektedir” diyen Milletvekili Kaya, “Kişilerde değil, zihniyette bir değişime ihtiyaç olduğu apaçık ortadadır” diyerek söz konusu duruma tepki gösterdi.

yukarı çık
0
Paylaşım