Menu
RSS

CHP Antalya İl Başkanı Kamacı: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

CHP Antalya İl Başkanı Kamacı: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Antalya'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nail Kamacı, yerel seçimlere kısa bir süre kala düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kamacı, basın mensuplarıyla tanışma toplantısında, seçim sürecine odaklanmak amacıyla 20 gün içinde adaylık listelerini oluşturmayı planladıklarını ifade etti.

Toplantı da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamacı, partisinin örgütü, meclis üyeleri, milletvekilleri ve partililere çağrıda bulunarak, saha çalışmalarına aktif bir şekilde katılım göstermelerini istedi. Kamacı, "Partimizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Saha da aktif bir şekilde çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz" diyerek seçime hazır olduklarını vurguladı.

Başkan Kamacı, seçim sürecinde adaylık listelerini önümüzdeki 20 gün içinde oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, partililerin desteğiyle birlikte başarılı bir seçim kampanyası yürüteceklerini söyledi. Yerel seçim öncesinde eksikleri gidererek güçlü bir şekilde seçime gireceklerini belirten Kamacı, “

Seçim için ikili bir çalışma grubu oluşturacağız. Seçimle ilgili Antalya'da çalıştay düzenledik. Yüzümüzün akıyla çıktık. Bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bu yerel seçimlerin başlangıcı oldu. Önümüzdeki bir kaç gün içinde aday adayı olan arkadaşlarımızla bir değerlendirme yapılarak

adaylarımızı belirleyeceğiz. En geç 20 gün içinde aday belirleme işini bitirerek seçimlere bir an önce daha iyi bir şekilde hazırlanmak amacındayız” dedi.

İYİ Parti ve diğer partilerle ile işbirliği sorusu üzerine Kamacı, “Benim genel başkanım Özgür Özel’dir, başka da kimse değildir. Özgür Özel’in buradaki temsilcisiyim. İttifak soruları içinde öncelikle genel merkezimizin kararını bekleyeceğiz. Biz yerel seçimlere tek başımıza girmeye hazırız

ancak işbirliğine de elbette açığız. Bunda bir sorun yok. Hata yapma lüksümüz yok, buna göre aday belirlemeye çalışacağız. Bu partinin kuralları ve tüzüğü vardır. Bu partinin genel başkanları milletvekilleri seçimlerinde aday adayı olur. Bu olmazsa olmaz bu nedenle herkes aday adayı olmalıdır” dedi.

İl Başkanı olarak seçimlerde görüşmeleri genel merkezi temsilen kendisinin yürüteceğini belirten Kamacı, “Genel merkeze bağlıyız. Belediye başkanları veya başkaları değil, İl başkanı olarak siyasi partilerle ben görüşürüm. Paralel yapıların oluşmasına izin vermem.

İkinci eş başkan istemem buna izinde vermem” dedi.

Partide ki değişime işaret eden Kamacı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek, “Partimizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Saha da aktif bir şekilde çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz. Örgüt gerekli gördüğü her yerde temayül yoklaması yapabilir.

Parti örgütü, meclis üyeleri, milletvekilleri ve partiye gönül vermiş herkesin saha da aktif bir şekilde çalışacak. Gerekirse il başkanı olarak, meclis üyesini Elmalı’ya gönderip çalışma yaptıracağım. Gazipaşa’dan, Kaş’a kadar Antalya’nın her yerinde partimizi temsiliyeti ve çalışmalarını artırarak devam edeceğiz.

Bu süreçte seçim çalışmalarına kimlerin katılıp katılmadığını, meclis üyelerinin belediyelerde ki oturumlara katılım sayılarına kadar her şeyi takip edip, kaydedeceğiz” dedi.

Toplantının sonunda Nail Kamacı, basın mensuplarına teşekkür ederek, ilerleyen günlerde yapılacak olan adaylık listesi açıklamasına kadar süreçte şeffaf bir iletişim politikası izleyeceklerini belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım