Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Boztaş; Sultanahmet Meydanı’ndaki alçak saldırıyı kınıyoruz

  • Yazan 
Boztaş; Sultanahmet Meydanı’ndaki alçak saldırıyı kınıyoruz

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, İstanbul Sultanahmet Meydanı’ndaki terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirterek hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, İstanbul Sultanahmet Meydanı’ndaki 10 kişinin ölmesi ve 15 kişinin yaralanmasına neden olan patlama ve terör saldırısını Manavgat iş dünyası olarak nefretle kınadıklarını belirterek hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Ülkemizde birlik, beraberlik ve huzurunu olumsuz etkilemeye çalışan bu tür hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını kaydeden Boztaş, “terör saldırısı sonrasında vatandaşlarımız ve ülkemizde misafir olarak bulunan 10 kişi hayatını kaybedip 15 kişinin yaralanması sonrasında acımız çok büyüktür. Ülkemizde birlik, beraberlik ve huzurun yanı sıra ekonomimizi ve turizmimizi olumsuz etkilemeye çalışan bu tür hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu tür saldırıları millet olarak her zamankinden daha da birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek boşa çıkaracağız.

Terörün her türlüsünü lanetle kınayarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım