Menu
RSS

Başkan Şahin; Az Laf Çok İş

Başkan Şahin; Az Laf Çok İş

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ekip ruhunu güçlendirmek için bu hafta boyunca organize ettiği, akşam yemeklerinin üçüncüsünü Ak Parti İlçe Yönetimi ve Ak Parti Mahalle Temsilcileri için Aksu Güreş Sahasında düzenledi.

Aksu Güreş Sahasındaki akşam yemeğine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş ve Yusuf Koçyiğit’ in yanı sıra,  Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Ak Parti İlçe Yönetimi ile Mahalle Temsilcileri katıldı.

Aksu’ da birlik, beraberliğin, ekip ruhunun ve kaynaşmanın amaçlandığı yemekte fikir alışverişinde bulunup Aksu için nasıl daha verimli olabiliriz konusunda fikir teatisinde bulunuldu.

Başkan Şahin’ İn Açıklamaları

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin yemekte yaptığı konuşmada; “Belediye olarak partimize oy veren, vermeyen herkesi kucaklıyor, Aksu için nasıl daha verimli olabiliriz düşüncesi ile fikir ve proje üretmeye devam ediyoruz.

Aksu Belediyesi olarak 2 yılda örnek teşkilat olduk. Bölgemizin tamamına ulaşan bir belediyeyiz.  Bu belediye olarak bizim olduğu kadar teşkilatlar ve mahalle temsilcilerimizin de çabaları ile gerçekleşmiştir.

Teşkilatlarımızın herkesi kucaklayan bir yapı da olması Aksu’ yu çok daha güzel yerlere getirecektir. Mesela Expo 2016 çalışmalarındaki başarı da siz teşkilatlarımızın da bir başarısıdır. Bu konu da emeği olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Aksu’ da belediye olarak sürekli projeler üretiyoruz. İnsan hayatının kırılma noktaları vardır. Biz Aksu’ da ilçe olarak o şansı yakaladık. İlçemize 1.7 milyarı Expo’ ya olmak üzere 4 milyarlık yatırım yaptık.

İmarla ilgili projelerimiz, Kent Meydanı Projemiz, 300 yataklı Hastane Projemiz, Kültür Merkezi Projemiz gibi projelerimiz ile sosyal, güzel ve daha da şehirleşmiş bir Aksu için hep birlikte çalışıyoruz. Bölgenin tamamını için hizmet üretiyoruz” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin sözlerini: “Göreve geldiğimiz de 41 projemiz vardı, şimdi Aksu için 41 değil, 141 proje üretsek yetmez, daha fazlasını yapmalıyız diyoruz, bu konuda azmindeyiz.

Projelerimiz kadar; sosyal etkinlikler, dernekler, kurslar ve okullarımıza destek vermeye devam ediyor, bölgenin kalkınması için fikir üretmeye, AZ LAF, ÇOK İŞ felsefi ile çalışmaya devam ediyoruz.

Bu hafta düzenlediğimiz üçüncü yemek organizasyonu davetime icabet ederek, bugün burada bulunan siz değerli teşkilat üyelerimiz ve mahalle temsilcilerimize teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek noktaladı.

yukarı çık
0
Paylaşım