Menu
RSS

Ayşen Hamamcıoğlu: 44 Çalışanımızla Hizmet Vermekteyiz

  • Yazan 
Ayşen Hamamcıoğlu: 44 Çalışanımızla Hizmet Vermekteyiz

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, yeni yönetimi ile basının karşısına geçti. Odanın seçimi ve seçim sonrası yeni yönetimi ile yapacaklarını anlattı. Hamamcıoğlu, önümüzdeki dönemde özellikle Enerji Kimlik Belgesi konusunda yoğun bir çalışma sergileyeceklerini, 44 çalışanları ile hizmet vermekte olduklarını belirtti.

“Mühendisleri Odası Antalya Şubesi yıllardır sürdürdüğü bakış açısı çerçevesinde, toplum ve kamuoyu yararını meslek ve meslektaş çıkarlarına yönelik çalışmalarını sürdürmektedir” diyen Hamamcıoğlu, “2 il temsilciliği, 4 ilçe temsilciliği ile her geçen gün büyüyen MMO Antalya Şubesi, 44 çalışanıyla hizmet vermekte olup, LPG gaz sızdırmazlık, mekanik-asansör tesisat proje onayı, araç proje onayı, asansör kontrolleri, periyodik kontrol, bilirkişi vb. hizmetlerini sunmaktadır” dedi.

Önümüzdeki dönemdeki hedeflerini belirtirken Hamamcıoğlu, “eğitimler, seminerler, paneller, kurslar, sosyal ve kültürel etkinliklerle, üyelerimizin mesleğinde günümüz teknolojilerinin takip etmeleri, birbiriyle ortak paydaşlarda buluşmalarını sağlamak hedeflerimiz arasındadır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım