Menu
RSS

Antalya Valiliğinin ‘Değerlerimiz Gençlerimiz’ Projesi Devam Ediyor

  • Yazan 
Antalya Valiliğinin ‘Değerlerimiz Gençlerimiz’ Projesi Devam Ediyor

Antalya Valiliği tarafından desteklenen “Değerlerimiz Gençlerimiz” Projesi devam ediyor. 1 Ocak 2016 tarihinde uygulanmaya başlayan projenin amacı; Antalya il ve İlçelerinde çalışan ve hükümlü, tutuklu, madde ve teknoloji bağımlısı olan veya yeterli seviyede eğitim ve sosyal destek alamayan toplam 150 gencin;

12 ay süre ile kültürel etkinlikler ve değerler eğitimi hususlarında eğitim ve sosyal destek almalarını sağlamak ve dezavantajlı oldukları bu durumları gidermek.

Akdeniz Kültür ve Eğitim Derneği (AKDER) ile Valiliğin (İlk Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü) paydaşlığında uygulamaya konan projede Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Antalya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü de paydaş olarak yer almakta.

Proje kapsamında; oryantasyon programları, ders dışı eğitim destek çalışmaları, sportif - sosyal - kültürel kulüp etkinlikleri ve değerler eğitimi yapılıyor.

Özellikle dezavantajlı gençlere yönelik yapılan bu gibi projelerin etkili ve faydalı olması için Valilik bu projenin tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım