Menu
RSS

Antalya Şehir Plancılar Odası’nda Seçilen Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

Antalya Şehir Plancılar Odası’nda Seçilen Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

15-16 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen TMMOB Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi 12. Dönem olağan genel kurulu ve seçimleri sonucunda seçilen şube yönetim kurulunun,

25.01.2022 tarihinde gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluşmuştu.

ŞPO Antalya Şubesi 12. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımı

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Şube Başkanı Funda Yörük

Şube II. Başkanı: Hakan Bilgi

Şube Sekreteri: Gürdal Yılmaz

 Şube Saymanı: Burak Günaydın

Üye: Ayşe Özlem Güçlü

Üye: Ersin Aksoy

Üye: İbrahim Kılıç

Yeni seçilen Yönetim Kurulu yaptığı ilk açıklamada şunları belirtti:

TMMOB Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Yetki Alanı; Antalya, Burdur ve Isparta olmak üzere üç şehir sınırlarını kapsamakta olup amacımız, mesleki faaliyetlerde bulunmak, mesleğin ve meslektaşlarımızın haklarını savunmak, meslektaşlarımızın odamız etkinliklerine katılımını arttırmak ve üyelerimiz arasında yapıcı iletişim kurmaktır.

Mesleğimizle ilgili kent planlama çalışmalarında; kamu kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum ve meslek kuruluşları ve kentin tüm paydaşları ile işbirliği içinde çalışarak bilimsel, hukuki ve teknik temellere dayandırılarak görüş ve öneriler geliştirmek, elde edilen çalışma sonuçlarını üyelerimiz ve kamuoyuyla paylaşmak temel hedeflerimizdedir.

12.Dönem Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu, bizler, kentlerimizin sahipleri, yaşayanları ve savunucuları olarak; daha çok doğa, daha çok tarih,

Daha çok iklimsel farkındalık,

Daha çok afet önlemleri,

Daha çok bilinçli kentlilik,

Daha çok yeşil,

Daha çok su,

Daha çok hava için

Bağımsız, ilkeli, akılcı, birleştirici ve etik planlama anlayışıyla hareket ederek kentlerimizi korumaya, geliştirmeye yönelik tüm çalışmalara katkı koymaya devam edeceğiz.

Kentlerimizde meslek ehli, kentin planlı gelişiminin öncülüğünü yapan şehir plancılarını temsil eden, şehir plancıları odası; şehircilik ilke ve esaslarını dikkate alarak, kamu yararı gözeterek, doğa ile barışık, insan odaklı sosyal çevreli, daha yaşanabilir kentler oluşturabilmek için kentlerimizin bekçileriyiz”

yukarı çık
0
Paylaşım