Menu
RSS

Antalya Kaş’ta Yanan Eve ve Korkuteli'nde Mehmet Amcaya Büyükşehir Yardım Elini Uzattı

Antalya Kaş’ta Yanan Eve ve Korkuteli'nde Mehmet Amcaya Büyükşehir Yardım Elini Uzattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli’ne bağlı Yelten Mahallesinde ikamet eden Mehmet Kula’ya hasta yatağı yardımı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’nde yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Yelten Mahallesinde hasta yatağı ihtiyacı olan vatandaşa yatak yardımında bulunuldu. Konu ile ilgili CHP Korkuteli ilçe Başkanı Yıldıray Çıldır, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından

Yelten Mahallemizden Mehmet Kula amcamıza Büyükşehir Belediyemizin hizmeti olarak hasta yatağımızı teslim ettik. Muhittin Böcek Başkanımızın selamını ilettik.

Kendisine tez zamanda şifalar diliyoruz" ifadelerinde bulundu.

Kaş’ta Yanan Ev

Öte yandan belirlenemeyen bir nedenle evi yanan Ahmet ve Hasibe Çınar’a Süyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Çınar’ların yanan evinin hasar tespiti sırasında CHP Kaş İlçe Başkanı M. Vural Arıkan’da eşlik etti.

Arıkan yaptıkları ziyaret sonrası şunları söyledi: “Hemşehrimiz Ahmet ve Hasibe Yılmaz'ın Çerçiler Mahallesindeki evleri henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında maalesef kullanılamaz hale gelmiştir. Olay yerinde incelemeler ve tespitler yapan

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilisi ile birlikte yaptığımız ziyaretimizde ailenin üzüntülerini paylaşarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her türlü zorluk ve sıkıntıların dayanışma ile aşılacağına ve yaraların hızla sarılacağına inanıyoruz”

Kaş Belediyesi'de evi yanan aileye yardım eli uzattı

Kaş ilçesinde çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen aileye belediye yardım eli uzattı.

Kaş’ın Andifli Mahallesi Çerçiler mevkisinde geçtiğimiz çarşamba günü Ömer Sağıroğlu’na ait iki katlı ahşap evde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yangında evi kullanılmaz hale gelen Hasibe-Ahmet Yılmaz ailesini ziyaret ederek, gerekli yardımı yapacaklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla evi yangında hasar gören aileye yardım eli uzattıklarını belirten Başkan Mutlu Ulutaş, “Ailemize geçmiş olsun. Evin tamiri en kısa sürede yapılacak.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım