Menu
RSS

Antalya’da Otodan Hırsızlık Suçundan 3 Şüpheli Yakalandı

  • Yazan 
Antalya’da Otodan Hırsızlık Suçundan 3 Şüpheli Yakalandı

Kepez İlçesi Yeni Mahallede meydana gelen otodan hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı. 21 Ocak günü saat 12.00 sıralarında bir vatandaşın bankaya giderek bankadaki işlemlerini bitirdikten sonra aracı ile bulunduğu yerden ayrılarak, aracını Kepez İlçesi Yeni Mahallede bir sokağa park ettiğini,

bir müddet sonra aracının yanına geldiğinde aracında bulunan çantası ve çantasının içerisinde bulunan çeşitli evraklar, kredi kartları ile 1.100 TL. Parasının çalındığı bilgisinin alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Otodan hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların vatandaşı bankadan itibaren takip etmiş olabilecekleri değerlendirilerek, olayın meydana geldiği yer ve çevresinde bulunan çok sayıda güvenlik kamerası ve mobese kayıtları incelendi. Yapılan inceleme neticesinde vatandaşı takip ederek hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler tespit edildi.

Şüphelilerin olayda kullanmış oldukları aracı Kemer İlçesinden kiraladıkları anlaşıldı. Şüpheli şahısların Kemer istikametine seyir halinde olduklarının tespit edilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Tünektepe Kavşağında yakalandı.

Yakalanan yabancı uyruklu M.G, P.S ve M.S isimli şahıslar, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

yukarı çık
0
Paylaşım