Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Antalya’da Emeklilerden Çağrı: 25 Mayıs’ta Tüm Gücümüzle Taleplerimizi Haykıralım

Antalya’da Emeklilerden Çağrı: 25 Mayıs’ta Tüm Gücümüzle Taleplerimizi Haykıralım

Tüm Emeklilerin Sendikası Antalya Şubesi bir basın açıklaması yaparak emeklileri 25 Mayıs Cumartesi günü yapacakları mitinge davet etti.

Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özal Caddesi havuz başında yapılan açıklamada konuşan Tüm Emeklilerin Sendikası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ferzan Sarsılmaz yaşanan ekonomik krize dikkat çekerek şunları belirtti; “Ülkemizde hukuk hiç olmadığı kadar askıya alınmış,

adalet hiç olmadığı kadar yara almış, emek hiç olmadığı kadar değersizleştirilmiş, emekliler hiç olmadığı kadar yoksullaşmıştır. Ülkeyi yönetememenin sonucu ortaya çıkan ekonomik krizin faturası asgari ücretlilere, emeklilere fatura edilmek istenmektedir. 

Krizin bedeli, krizi çıkaranlara ödetilmelidir.

En temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan emeklilere,  Temmuz'da yine bir sürpriz  hazırlanıyor. 10 milyon emekliye sıfır zam kapıda. Yani artışlar kök maaşa yapılacağından, 10 milyon emekli 10 000 lira almaya devam edecektir. Temmuz ayı emekliler için yoksullaşmanın dip yapacağı ayın

başlangıcı ve gelecek aylar daha da kötü olacaktır. Bu vicdansızlığı kabul etmeyeceğiz. İnsanca yaşamak istiyoruz. İnsanca yaşam taleplerimiz için mücadele edeceğiz.”

İktidar 31 Mart’tan Ders Almamış

Belli ki iktidar; 31 Mart uyarımızı iktidar anlamamış diyen Ferzan Sarsılmaz “Nasıl olsa seçimlere daha 4 yıl var diyerek, bizi oyalayabileceğini, hafızamızı yok sayarak, günü geldiğinde kandıracağını sanıyor. Kananlar bellidir. Biz kanmayacağız. 

Bu vesileyle, 25 Mayıs'ta taleplerimizi alanlarda iktidara bir kez daha hatırlatacağız. Uyarı görevimizi yapacağız. Topladığımız imzaları bir kez daha TBMM 'si Başkanlığına  ileteceğiz” dedi. 

Tüm Halkımıza Çağrımızdır:

Yurttaşlara da çağrıda bulunan Ferzan Sarsılmaz; 25 Mayıs'ta İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Tarsus, Burhaniye ve Fatsa'da alanlarda olacağız. Bütün halkımızı emeklilerin gerçekleştireceği bölgesel mitinglerimize desteğe ve  dayanışmaya çağırıyoruz.

Bizlerde 25 Mayıs Cumartesi günü Antalya’da alanlarda olacağız. Miting ve yürüyüş için 25 Mayıs Cumartesi saat 15.30’da Aydın Kanza parkında toplanacağız. Tüm emeklileri ve yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Ana Muhalefet Partisinin Emekliler Mitingi Yapmasını Önemsiyoruz

CHP’nin Ankara’da yapacağı  “Büyük Emekli Mitingine” de değinen Ferzan Sarsılmaz “Ana muhalefet partisinin emekliler mitingi yapmasını önemsiyoruz.  Bizim açımızdan kıymetli bir girişimdir. Darısı diğer partilere...

Bütün üyelerimizi 26 Mayıs’ta CHP’nin Ankara'da gerçekleştireceği emekli mitingine katılmaya çağırıyoruz. Bölgesel yapacağımız mitinglerden sonra hep beraber Ankara’da olacağız.

İki gün gündem emekliler olacaktır. 

İnsanca yaşamak istiyorsak, haydi dayanışmaya. Birleşe birleşe kazanacağız. Direne direne kazanacağız” dedi

yukarı çık
0
Paylaşım