Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Antalya’da 20 Ayrı Otodan Hırsızlık Suçundan 4 Şüpheli Yakalandı

  • Yazan 
Antalya’da 20 Ayrı Otodan Hırsızlık Suçundan 4 Şüpheli Yakalandı

Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa İlçelerinde meydana gelen 20 ayrı otodan hırsızlık olayının failleri tespit edilerek yakalandı. Antalya’da son zamanlarda, geceleyin park halinde bulunan otoların camlarının kırılması suretiyle, otolardan özellikle müzik çalar ve ses sistemlerinin çalınması olayları ile ilgili olarak,

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; olayların meydana geldiği yer ve çevrelerinde bulunan güvenlik kameraları incelenerek olayları gerçekleştiren şahısların eşgalleri belirlendi. Asayiş Şube görevlilerince eşgalleri belirlenen şahısların ilimiz genelinde otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslar olduğu tespit edilerek şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Şüphelilerin çalmış oldukları müzik çalar ve ses sistemlerini satarak paraya çevirebileceği yerlerin analizleri yapılarak bu yerlerde alınan tedbirler çerçevesinde;

10 Ocak günü Kepez İlçesinde eşgali belirlenen şahıslardan birinin müzik çalar satmaya çalıştığının görülmesi üzerine, şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan R.U isimli şahıs hakkında yapılan incelemede, şahsın hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu anlaşıldı. Diğer şüpheliler İ.A, İ.T. ve G.G. isimli şüphelilerde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonlar ile ayrı ayrı yerlerde yakalanarak gözaltına alındı. Yakanalan diğer şüpheliler hakkında yapılan incelemede de şahısların çok sayıda suç kayıtlarının olduğu anlaşıldı.

Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri paraya çevirmek için sattıkları işyerleri tespit edilerek yapılan aramalarda çok sayıda müzik çalar ve ses sitemine el konularak, ele geçirilen malzemeler müştekilerine teslim edildi.

Yakalanan 4 şüphelinin Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçeleri dahilinde 20 ayrı otodan, cam kırmak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüpheliler haklarında 20 ayrı otodan hırsızlık olayından hazırlanan tahkikat evrakları ile adli makamlara sevk edildi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

yukarı çık
0
Paylaşım