Menu
RSS

Antalya Buluşmaları İle İnsan Kaynakları Ele Alındı

Antalya Buluşmaları İle İnsan Kaynakları Ele Alındı

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) iş dünyasına, yöneticilere, çalışanlara ve öğrencilere yönelik Antalya Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı. Bu yıl birincisi düzenlenen Antalya Buluşmaları ile şehrin iş dünyasına katkı sağlamayı, değerli konuşmacıları ve tecrübeleri Antalya’ya getirmeyi amaçlayan

Uluslararası Antalya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi önemli bir çalışmaya imza attı.

Rixos Downtown Hotel’de gerçekleşen Antalya Buluşmaları ana teması “İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi”, bir başka deyişle, “Çalışanı Geliştirmenin Kurum Performansına Etkileri” olarak belirlenen etkinlik, Antalya iş dünyasından ve üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gördü.

Birbirinden değerli konuşmacıların tecrübelerini paylaştığı zirve iş dünyasını bir araya getirmek için değerli bir adım oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanması ve UAÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tarık Oğuzlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik yoğun bir ajandayla devam etti.

Antalya Buluşmaları’nda; “Sıradışı Liderlik İçin İpuçları” sunumuyla Yönetim Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, “Çalışan Geliştirmede Galat-ı Meşhurlar” sunumuyla Eğitmen Danışman İlker Kaldı, “İşaret Dili Farkındalık” sunumuyla İşaret Dili Eğitmeni Berhan Bıyıkoğlu, “Girişken Biz Girişen Şirketler” sunumuyla AKE Asansör Yönetim Kurulu Üyesi Canan Gürkan, “Turizmde Öncü Çalışanlar Yetiştirme” sunumuyla Voyage Hotelcilik Grubu ve Maxx Royal Resort Hotelleri Grup İK ve Eğitim Direktörü Engin Sezgin, “Bağlı Şirketler İçin İşyerinde Mutluluk Kültürü Yaratmak” sunumuyla da FunOfis Kurucu Ortağı Mutluluk Danışmanı Selin Yetimoğlu yer aldı.

Konuşmacılar çalışan gelişimi konusunda Antalyalı yöneticilere ve insan kaynakları çalışanlarına tecrübelerini aktardı.

“Uluslararası Antalya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Selman Çavuş, Antalya’nın da desteğiyle şehre anlamlı, geliştirici ve birleştirici nitelikteki etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Antalya Buluşmaları’nın birincisinde ana tema İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi’ idi. Bir sonraki Antalya Buluşmaları’nın konusunu yine şehrimizin ve iş dünyasının ihtiyaçlarına göre belirleyip bu güzel şehre değer katma çabasında olacağız.”

yukarı çık
0
Paylaşım