Menu
RSS

Aksulular Çanakkale’de

Aksulular Çanakkale’de

Aksu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çanakkale Gezisinin bu yılki ilk turu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Şahin, geziye gidenleri dualarla ve mehter takımıyla uğurladı.

Aksulu vatandaşlar bu yıl da Çanakkale’de ecdatlarıyla buluşmaya devam ediyor. Aksu Belediyesi Çanakkale gezisinin ilk turuna katılan halkı belediye önünde düzenlediği mehter takımı konseri ve okunan dualarla Çanakkale’ye uğurladı.

Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi mehteran takımı Çanakkale’ye gidecek olanları marşlarla uğurlarken, Aksu Belediyesi Meclis Üyesi Ferit Özçelik de duayı yaptırdı.

Belediye Başkanı Halil Şahin, kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerinin altını bir kez daha çizerken, vatandaşları ecdatları ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

10 otobüs halinde Çanakkale’ye giden Aksulu vatandaşlar, burada savaşın yapıldığı alanları ve tarihi mekânları tek tek gezerek Çanakkale ruhunu yakından yaşadı.

Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere Çanakkale ruhunu bire bir yaşattı” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım