Menu
RSS

Aksu’da Mayıs Meclisi Gerçekleştirildi

Aksu’da Mayıs Meclisi Gerçekleştirildi

Aksu Belediyesi Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıda grup sözcüleri terörü kınadı, miraç kandili ve anneler günü gibi önemli günleri kutladı.

Grup sözcülerinin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Şahin de önemli konular hakkında açıklamalar yaparak, EXPO’ya değindi.

EXPO 2016’nın Aksu için milat olduğunu ifade eden Başkan Şahin, “EXPO’ya ülke, şehir ve ilçe olarak elimizden gelen desteği sağladık, üzerimize düşen görevleri yerine getirdik.

Aldığımız bilgilere göre günlük ciddi ziyaretçisi var. Turizmde yaşanan sıkıntıyı bir nebzede olsa EXPO’nun gidereceğini düşünüyoruz.” dedi.

Miraç kandilini ve Anneler gününü de kutlayan Başkan Şahin, 7 Mayıs’ta Aksu güreş sahasında yapılacak olan Anneler Günü kutlamasına meclis üyelerinin ailelerini de davet etti.

Destek Hizmetleri Güçlendirildi

Aksu Belediyesi Destek Hizmetlerinin vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmesi için bir adet açık kasa kamyonet alınması ile ilgili konu meclis gündeminde görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Atatürk Mahallesinde Planlama Son Aşamada

Eski adıyla 229 parsel olarak bilinen Atatürk Mahallesinde halkın talepleri arasında yer alan okul, cami, park, pazar yeri gibi ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak imar planlarının yapılmasına yönelik 1/1000 ölçekli planlar belediye meclis gündeminde görüşülerek İmar Komisyonuna havale edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım