Menu
RSS

Antalya’da 8 Yaşındaki Çınar, Teşhis Konulamadan Öldü

Antalya’da 8 Yaşındaki Çınar, Teşhis Konulamadan Öldü

Antalya’da doğuştan teşhis konulamayan bir hastalıkla boğuşan Çınar Atsızlar, 8 yaşında yaşamını yitirdi. Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi'nde oturan basketbolcu Çetin Atsızlar ile ev kadını Hale Atsızlar, 8 yıl önce erkek çocuk sahibi oldu.

Baba Çetin Atsızlar, Çınar adını verdikleri bebeklerinin yapılan sağlık kontrollerinde 'mental gerilik' tespit edildiğini söyledi. Doktorların genetik bir hastalıktan şüphelendiklerini, ancak buna 8 yıldır teşhis koyamadıklarını belirten baba Çetin Atsızlar, “Oğlumuzun yapılan tüm tahlilleri normal çıktı. Oğlumuzu, adını bile bilmediğimiz bir hastalıktan kaybettik" dedi.

Oğlunun konuşamadığını, ancak onunla bakış, el ve kol hareketleri ile iletişimde bulunduklarını anlatan Çetin Atsızlar, “Oğlum kendi dünyasını yaşardı. Biz Beşiktaşlıyız. O yüzden onu da Beşiktaşlı yaptık. Beşiktaş maçlarını izlerken mutlu olurdu.

Kartallar yüksek uçar ya, işte oğlum da kartal misali uçtu ve çok uzaklara gitti. Son 8 aydır epilepsi çıkmıştı. Reflüsü de vardı. Sevgimizi tüm olumsuzluklara rağmen hiç eksiltmedik. Hatta sevgimiz eksilmesin diye çocuk bile yapmadık" diye konuştu.

Çınar Atsızlar, Konuksever Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Konuksever Mezarlığı'nda toprağa verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım