Menu
RSS

Şaşkın Hırsız Soyduğu Evde Kimliğini Düşürünce Yakayı Ele Verdi

Şaşkın Hırsız Soyduğu Evde Kimliğini Düşürünce Yakayı Ele Verdi

Kayseri'de bir kişi, hırsızlık için girdiği evde kimliğini düşürünce polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şaşkın hırsız, yakalandıktan sonra kendisine gösterilen kimliğin ardından suçunu itiraf etti.

Son yıllarda şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemler deneyerek vatandaşları soyan hırsızlıkların tam aksi bir olay yaşandı.

Kayseri'nin Sancaktepe Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş evine geldiğinde bin 800 TL değerinde LCD televizyon çalındığını fark etti. Pencereyi kırarak eve giren hırsızın olay yerindeki izlerini kayıt altına almak için eve gelen polis ise gördüklerine inanamadı. Şaşkın hırsız, girdiği evde kimliğini düşürmüştü.

Evinde Yakalandı

Ekipler, kimlik üzerinde yaptıkları çalışmalar neticesinde A.P.’nin çeşitli hırsızlık suçlarından kaydı bulunduğunu tespit etti. Çalışmalarını A.P. üzerinde yoğunlaştıran ekipler, şahsı ikametinde gözaltına aldı. A.P.’nin ikametinde yapılan aramalarda çalınan televizyon da bulunarak mağdura tespit edildi.

Suçunu İtiraf Etti

Hırsızlık Büro belki de tarihinin en kolay vakasını çözmekte zorlanmadı. Düşürdüğü kimlik yüzünden kısa sürede yakalanan hırsız, gözaltına alındıktan sonra suçunu itiraf etti.

yukarı çık
0
Paylaşım