Menu
RSS

Film Gibi 'Ceset' İzlediler

Film Gibi 'Ceset' İzlediler

Adana’daki Seyhan Nehri’nde henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Polis, cesedi sudan çıkartıp, olayla ilgili soruşturma yürütürken, çevrede toplanan meraklı vatandaşlar, tüm bu çalışmaları adeta film izler gibi izledi, hatta cesedi en iyi açıdan görebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Sudan cesedi çıkartılan kişinin de 54 yaşındaki Asaf Kiraz olduğu ve bir cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Şehit Duran Mahallesi’nde meydana geldi. Seyhan Nehri’nin kıyısındaki çalılık bir alanda suda hareketsiz bir erkek cesedi gören vatandaş, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgede geniş çaplı bir çalışma yaparken, cesedin de bulunduğu yerden çıkartılması için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Can-Kur ekiplerine haber verildi.

Birbirleriyle Yarıştılar!

Polis, olay yerindeki çalışmalarını sürdürürken, sayıları her geçen dakika artan mahalle sakinleri, meraklı gözlerle o anları izlemeye başladı. Adeta film izler gibi çalışmaları takip eden meraklı vatandaşların büyük bir çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturması da dikkat çekti.

Cesedi en iyi açıdan görmek için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar, sonrasında polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Sudaki cesedin de 54 yaşındaki Arif Kiraz’a ait olduğu ve bir cinayete kurban gittiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma da sürüyor. 

yukarı çık
0
Paylaşım