Menu
RSS

CHP’li Budak’tan Kayseri Saldırısı İçin Taziye Mesajı

CHP’li Budak’tan Kayseri Saldırısı İçin Taziye Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen saldırıyı kınayarak, “Teröre karşı dimdik duracağız. Milletimizle birlikte terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Kayseri’de terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı ile ilgili taziye mesajı yayımlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, terör örgütlerinin Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef aldığını ancak başarıya ulaşamayacaklarını söyledi.

Budak, “10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta gencecik fidanlarımıza kıyanlar, bugün Kayseri’de yine hain yüzlerini gösterdiler. Yine gencecik Mehmetçiklerimize kıydılar. İnsanlığa karşı suç işleyen bu saldırıların faillerini, azmettiricileri ve arkasındaki güçleri lanetliyorum.

Alçak hainler, Cumhuriyetimize, demokrasiye, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yürekten bağlı milletimizin iradesiyle mutlaka yenilecektir.

Teröre karşı dimdik duracağız. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Terörle mücadeleye herkesin omuz vermesi gerektiğini kaydeden Budak, “Teröre boyun eğmeyeceğiz, terörle kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bunu ancak akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikası ile başarabiliriz.

Biz bu konuda her türlü katkıya hazırız. Terör belasının yenilmesi için her türlü çabaya hazırız. Umarım bu son olur. Türkiye bir daha böyle acılar yaşamaz” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım