Menu
RSS

Kumluca'da Futbol Turnuvası Hazırlıkları

Kumluca'da Futbol Turnuvası Hazırlıkları

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında 18 yıldan beri yapılan Halı Saha Futbol Turnuvasının 19'uncusu için hazırlık başladı. Halı Saha Futbol Turnuvasının hazırlık toplantısı Kumluca Belediyesi konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.

Toplantıda turnuvanın ne zaman başlayacağı, kaç takımın katılacağı, turnuvaya katılma şartları ve organizasyonun şeması konuşuldu.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Bu toplantıyı istişare etmek için düzenlemiştik. Toplantıya katılan takım temsilcileri turnuvaya en az 20 takımın katılacağını, bu turnuvanın mutlaka yapılması gerektiğini söyledi.

Batı Antalya bölgesinin en uzun soluklu turnuvasının sporsever halkımızın yoğun talebi üzerine yapılması gerektiği anlaşılmıştır. Halkımızın bir talebi varsa buna kulak tıkamak yanlış olur" dedi.

Turnuva başvuru sürecinden sonra şubat ayının ikinci haftasında başlayacak.

yukarı çık
0
Paylaşım