Menu
RSS

Kickboksta Antalya’ya 4 Madalya

Kickboksta Antalya’ya 4 Madalya

Yanaray Spor Kulübü ve Cesuryürek Spor Kulüpleri Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonası’ndan 4 madalya ile döndü.

Yanaray Spor Kulübü ve Cesuryürek Spor kulübü Samsunda gerçekleştirilen Büyükler ve Gençler Türkiye Kickboks Şmpiyonası’ndan 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek Antalya’ya en fazla madalya kazandıran kulüp oldu.

Şampiyonada Zeliha Doğan Genç Bayanlar Lowkick 52 kilogramda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olurken, Alperen Ahmet Baran K1 Türkiye ikincisi, Sümeyye Zeren K1 48 kilogram Türkiye üçüncüsü Muhammet Göktuğ Atamer ise 81 kilogram Fullcontact Türkiye üçüncüsü oldular.

Yanaray Spor Kulübü antrenörü Mehmet Yanaray, sıkı bir hazırlık döneminin ardından Türkiye Şampiyonası’ndan başarı ile dönmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu başarıyı birlik beraberliğimize ve antremanlarımızda ki azim istek ve öğrencilerimizin hırsına borçluyuz.

Şampiyona öncesinde sporcularımızla sıkı bir hazırlık döneminden geçtik bu dönemde sporcularımızın beslenmesi ve antreman programlarını en ince ayrıntısına kadar planladık ve sonucunda bu başarıyı elde ettik.

Sonuç olarak Antalya’mıza en fazla derece ve madalyayı Yanaray Spor Kulübü ve Cesuryürek Spor kulüpleri kazandırdı" dedi.

Cesur yürek Spor Kulübü antrenörü Abdülkerim Cesur ise "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu başarıya imza attık. Gelecek senede madalya sayımızı arttırarak bu başarımızın devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Genç Bayanlar Lowkick 52 kilogramda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Zeliha Doğan ise, elde ettiği başarı sonrasında Milli Takım ile birlikte İrlanda’da yapılacak olan Dünya Kickboks Şampiyonası’na katılma hakkı kazandığını belirterek, "Kardeşim Muay Thai’de dünya şampiyonluğu yaşamıştı. Benimde hedefim İrlanda’dan Kickboks Dünya Şampiyonu olarak dönmek."

yukarı çık
0
Paylaşım