Menu
RSS

Hentbolun İkiz Melekleri

Hentbolun İkiz Melekleri

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde 'Paşa'nın Melekleri' adıyla tanınan Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen 18 yaşındaki ikiz kardeşler Selen ile Cansu Akalın, Avrupa'da aynı takımda forma giymeyi hedeflediklerini söyledi.

Muratpaşa Belediyespor'un takımına dahil ettiği 8 genç oyuncudan 2'si farklı özelliğiyle dikkati çekti. Ankara 1910'dan 'Paşa'nın Melekleri'ne transfer olan ikiz kardeşler Selen ile Cansu Akalın, hentbol sahalarındaki 7 yıllık birlikteliklerini Antalya'da da devam ettirdi.

Kaleci Selen ile pivot Cansu, hedeflerinin Avrupa kulüplerinde forma giymek olduğunu söyledi. Spor hayatları boyunca hep aynı takımda yer aldıklarını anlatan ikiz kardeşler, Avrupa kulübüne transfer olmaları halinde de aynı takımı tercih edeceklerini belirtti.

Selen'den 1 dakika daha önce dünyaya geldiğini anlatan Cansu Akalın, takımın kalesini koruyan kardeşinin gol yememesi için sahada ekstra performans sergilediğini kaydetti.

Spor dünyasında ikiz sporculara ender rastlandığına dikkati çeken Cansu Akalın, bu farklılıklarını başarıyla taçlandırmak istediklerini dile getirdi.

Takımın kalesini koruyan kardeşi Selen ile spor hayatında hiç rakip olmadıklarına değinen Cansu Akalın, ilerleyen yıllarda farklı takımlarda forma giymek zorunda kalırlarsa da gol atmak istediğini belirtti.

Selen Akalın ise maçlarda kardeşinin sakatlanıp, acı çektiğinde istem dışı gözünden yaş aktığını anlattı. Hayatları boyunca sadece üniversite eğitimleri için farklı tercih yaptıklarını kaydeden Selen Akalın, kendisinin beden eğitimi öğretmenliğini, kardeşinin ise antrenörlük bölümünde okuduğunu söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım