Menu
RSS

Antalyaspor - Galatasaray Odebank Maçı Ücretsiz

Antalyaspor - Galatasaray Odebank Maçı Ücretsiz

Türkiye Basketbol 2'nci Lig A Grubu'nda mücadele edecek Antalyaspor, Galatasaray Odeabank ile yarın saat 17.30 da, Antalya Arena Spor Salonu'nda sezonu açacak. Antalya Arena Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmaya giriş ücretsiz olacak.

Eurocup şampiyonu olarak bu sezon Euroleague'de mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak. Antalya'da sporseverler, basketbol takımının Galatasaray Odeobank maçının yanı sıra futbol takımının da Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla, çifte heyecan yaşayacak.

Sporseverler, basketbol maçının ardından Antalya Stadı'nda 20.00'da oynanacak futbol karşılaşmasının izleme fırsatı yakalayacak.

Basketbol Şube Başdanışmanı Aydın Örs, Süper Lig'in iddialı takımı olan Galatasaray Odeabank'a yeni kurulan Antalyaspor ile hazırlık maçı oynayacakları için teşekkür ettiğini dile getirdi.

Antalyaspor'un 2'nci Lig'de yer aldığını anlatan Örs, "Antalya önemli bir şehir. Uluslararası düzeyde salon yapıldı. İlerleyen yıllarda bu takımın başarılı olup Süper Lig'de yer alması hedef olmalı.

Bu maçta güç farkı olacak kesin ama yeni bir salonda Galatasaray takımı Antalya'nın takımı karşılaşacak. İnsanların gelip basketbol şölenini izlemesinde yarar var. Antalya'nın basketbol maçını izlemeyi seven seyirci potansiyeli var. Maçta seyircinin tribünleri doldurmasını bekliyorum" diye konuştu.

Giriş Ücretsiz

Antalyaspor Basketbol Şube Kurulu Başkanı Güray Kanan ise şunları söyledi:

"Kentte yaşayan sporseverleri yeni kurulan Antalyaspor basketbol takımı ile Galatasaray Odebank karşılaşmasını izlemeye davet eden Kanan, "Salona girişlerin ücretsiz olduğu maçta tribünlerin Antalyaspor taraftarıyla dolmasını bekliyoruz.

Antalyaspor basketbol takımı ve ardından oynanacak futbol maçıyla kentte yaşayanlar spor dolu gün geçirecek. Taraftarımızı her iki maça da davet ediyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım