Menu
RSS

Antalyaspor, Aydın Örs’e Emanet

Antalyaspor, Aydın Örs’e Emanet

Türk basketbolunda önemli başarılara imza atan Aydın Örs ve Doğan Hakyemez, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Antalyaspor'da yeniden bir araya geliyor.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yer mücadele etmeye hazırlanan Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk, Türk basketbolunun önemli isimlerinden Aydın Örs ve Doğan Hakyemez ile görüştü.

İstanbul'da yapılan toplantıda başkan Öztürk, Örs ve Hakyemez ile Antalyaspor'un basketbol takımının gelecek 3 yılını konuştu. Kırmızı beyazlı takımla yeniden salonlara dönecek Aydın Örs'ün, Antalyaspor'un profesyonel olmadan ilk yılında basketboldan sorumlu yönetici olarak görev yapacak.

Daha sonra oluşturulacak basketbol yönetiminin başında Aydın Örs'ün yer alması hedefleniyor. Doğan Hakyemez de kırmızı beyazlı takımda genel menajer olacak.

Antalyaspor'un 3 yıllık proje sonunda Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmesi hedefleniyor. Takımın antrenör ve oyuncuların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Antalyaspor yönetiminin yarın öğle saatlerinde yapacağı basın toplantısında, basketbol takımının yapılanması hakkında açıklama yapması planlanıyor. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım