Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya OSB Cup 2017 Başladı

Antalya OSB Cup 2017 Başladı

Antalya OSB CUP 2'nci Firmalar Arası Futbol Turnuvası, bölge müdürlüğünde gerçekleşen kura çekim töreniyle başladı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Geçen yıl ilk kez düzenlenen Antalya OSB CUP Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, bölge müdürlüğünde gerçekleşen kura çekimi ile start aldı.

36 takımın mücadele edeceği turnuvadaki ilk maç Esaslı Gıda ile Antalya OSB Müdürlüğü takımları arasında 18 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Toplam 106 müsabakaya ev sahipliği yapacak turnuva Park Antalya Yaşam ve Spor Tesisleri'nde gerçekleşecek.

Şampiyon Kim Olacak?

Antalya OSB'de faaliyet gösteren firmaların çalışanlarından oluşan takımlar öncelikle gruplarından çıkabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın ilk ayağında, 36 takım 6 grupta mücadele edecek, puan sıralamasında ilk ikiye kalan ve gruplarında üçüncü olan en iyi 4 takım 2'nci tur elemelerine katılacak.

Çeyrek ve yarı final müsabakalarının ardından finale kalmayı başaran iki takım ise Antalya OSB CUP Şampiyonluk Kupasını kazanmak için heyecan dolu bir karşılaşmaya imza atacak.

Kura Çekimi Yapıldı

Müsabakalar öncesi Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak ve takım sorumlularının katılımı ile AOSB Müdürlüğü'nde gerçekleşen kura çekiminde hangi takımın hangi grupta mücadele edeceği belirlendi, hemen ardından turnuva fikstürü oluşturuldu.

Kura çekim töreninin açılış konuşmasını yapan Budak, turnuvanın firmalar ve çalışanlar arasındaki iletişimi ve dostluk bağını güçlendireceğini dile getirdi. 2'ncisini gerçekleştirdikleri turnuvanın geleneksel olarak her yıl düzenleneceğini belirten Budak, önceliklerinin centilmenlik olduğunu hatırlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım