Menu
RSS

Antalya’da Olimpiyat Kotası Heyecanı

Antalya’da Olimpiyat Kotası Heyecanı

Antalya’da düzenlenen Dünya Kupası 3'üncü Ayak yarışlarında Okçuluk Bayan Milli Takımı, sıralama atışlarında 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda katılma hedefiyle mücadele ediyor. 86 ülkeden son 16 milli takım arasına yükselen Erkek Milli Takımı ise perşembe günü olimpiyat kotası için yarışacak.

Antalya'da Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından 100'üncü Yıl Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenen Dünya Kupası 3'üncü ayak müsabakaları üçüncü gününde bayanlar milli takım sıralama atışlarıyla devam ediyor.

86 ülkeden 550 sporcunun yarıştığı müsabakalarda, Türkiye Milli Takımı 16 sporcu ile yer alıyor. Klasik ve makaralı yayda bayanlar ile erkekler olmak üzere 4'er sporcuyla yarışan okçuluk milli takımı, Rio'ya gitmek için kota kazanmayı hedefliyor.

Klasik Yay Erkekler Milli Takımı, sıralama atışları sonunda 86 ülke arasında son 16'ya yükseldi. Okçuluk Bayan Milli Takımı ise sıralama atışlarında son 16'ye yükselmek için mücadele ediyor.

16 Haziran Perşembe günü yapılacak atışlarda, milli takım derece elde etmesi halinde 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma kotası kazanacak.

Müsabakalar, 19 Haziran'da sona erecek. Bayan milli takım atışlarında farklı ülkelerden sporcuların, yaylarına taktığı ve şans getireceğine inandığı oyuncuklar dikkati çekti.

yukarı çık
0
Paylaşım